4. října 2009 • 22:08

12. kolo: Kometa slaví první výhru, Slavia zdolala Zlín

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Komety Brno se dočkali svého prvního vítězství. Ve dvanáctém kole extraligy porazili Liberec vysoko 7:2. V dalších zápasech zdolala Slavia Zlín, Kladno podlehlo Třinci, Plzeň Litvínovu, Pardubice zdolaly Mladou Boleslav a České Budějovice podlehly pražské Spartě 2:3 po nájezdech.



Slávista Roman Červenka se raduje z gólu do zlínské branky.
Slávista Roman Červenka se raduje z gólu do zlínské branky.


Fotbal na Facebooku

Brno - Liberec 7:2 (2:0, 3:0, 2:2)

Hokejisté Komety Brno slaví své první vítězství v letošním ročníku extraligy, když na svém ledě porazili Liberec vysoko 7:2. O třech bodech pro domácí bylo rozhodnuto již po dvou třetinách utkání. Liberec ve třetí části hry zaznamenal své jediné zásahy v zápase, na výsledku to však již nemohlo nic změnit.

- Více informací, online přenos -
Byla to strašná situace, říká Šindel -

Slavia - Zlín 4:1 (3:0, 1:0, 0:1)

Spanilá jízda Zlína se zadrhla na ledě vícemistra. Hokejisté Slavie porazili ve dvanáctém kole extraligy svého soka 4:0, když o čisté konto přišli červenobílí až v závěrečné dvacetiminutovce.

- Více informací, online přenos -
Slipčenko: Nula? Nemrzí mě to! -

Kladno - Třinec 1:2 (0:0, 1:2, 0:0)

Diváci viděli na kladenském stadionu branky pouze ve druhé třetině. Ve 23. minutě poslal domácí tým do vedení František Kaberle, hosté však díky gólům Martina a Malece skóre otočili. Ve třetí třetině již branka nepadla a Oceláři si tak odvážejí z ledu Kladna všechny tři body.

- Více informací, online přenos -
Na ambice je brzy, tvrdí Peterek >>>

Plzeň - Litvínov 4:5 (2:4, 2:0, 1:0)

Favorizovaná Plzeň na domácím stadionu smazala dvoubrankové manko po první třetině, přesto se z bodů neradovala. Hosté o svém vítězství rozhodli díky Lukešově brance ve třetí minutě závěrečné třetině. Domácí i přes závěrečnou snahu již vyrovnat nedokázali.

- Více informací, online přenos -
Straka: Nesmíme dělat takové chyby -

Pardubice - Mladá Boleslav 4:2 (0:0, 2:2, 2:0)

Až v závěrečné třetině zlomili pardubičtí hokejisté odpor Mladé Boleslavi. Bojovní hosté drželi po dvou třetinách nerozhodný stav 2:2, ve třetí části hry však již na branky Perníkářů odpovědět nedokázali a odjíždějí z východu Čech bez bodu.

- Více informací, online přenos -

České Budějovice - Sparta 2:3 po náj. (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)

Hokejisté Českých Budějovic podlehli pražské Spartě 2:3 po samostatných nájezdech. Domácí díky dvěma brankám Kůrky pokaždé vedli, hosté ale díky přesným zásahům Ručinského a Tona dokázali vyrovnat. V nájezdech již byli šťastnější hosté a odvážejí si z jihu Čech dva body.

- Více informací, online přenos -

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud