4. října 2009 • 22:18

Na ambice je moc brzy, tvrdí Peterek

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Slovácko - Sparta: Kuchta utekl do sóla a přeloboval Fryštáka. Senzační gól, 0:1
Plzeň - Mladá Boleslav: Viktoria přidává třetí zásah, na přední tyči uklidil míč do sítě Chorý
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třinečtí hokejisté si ve dvanáctém kole extraligy připsali pátou výhru za sebou a postoupili už na druhé místo tabulky. Oceláři však tento fakt nepřeceňují, což po výhře na ledě Kladna potvrdil kapitán Jan Peterek.



"Pamatuji si, že loni jsme vyhráli sedmkrát za sebou a potom zase sedmkrát v řadě prohráli. Osmdesát procent mužstev má stejný cíl, jako my. Být v tabulce, co nejvýše, dostat se do play off a potom postoupit, co nejdále. Každý chce být první a ne třeba čtvrtý. Proto je ještě na nějaké cíle či ambice moc brzy," řekl Peterek novinářům.

Kladenští předešlé čtyři domácí duely vyhráli, přesto Třinec přijel do středočeského města s cílem bodovat. "Věděli jsme, že nás čeká náročný zápas, což se potvrdilo," uvedl Peterek.

Třinec vyhrál na ledě Kladna a je druhý >>>

Kladno mělo v úvodu více ze hry, ale první branku vstřelilo až na začátku druhé třetiny z přesilovky. Inkasovaný gól však spíše nabudil Oceláře. "Ve druhé třetině se nám začalo dařit a dvěma góly jsme otočili vývoj zápasu," pochvaloval si třinecký kapitán, který se dvěma finálními nahrávkami na obratu podílel.

"Vyhráli jsme ale hlavně díky brankáři Tomáši Dubovi," ocenil Peterek výkon třinecké gólmanské jedničky.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud