29. listopadu 2009 • 16:57

29. kolo: Plzeň dobyla Vítkovice, Sparta si poradila s Kometou

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Souhrn: Hokejisté Plzně vyhráli ve 29. kole extraligy ve Vítkovicích a díky zaváhání svých soupeřů jdou na druhé místo v tabulce právě za svého dnešního soupeře. V dalších zápasech si Sparta poradila s Brnem, Budějovice zdolaly v prodloužení Kladno, Liberec získal tři body proti Zlínu, stejně jako Boleslav proti Třinci. Cenné vítězství si připsal obhájce titulů z Varů, když porazil domácí Pardubice.



Heřman slaví první branku hostů.
Heřman slaví první branku hostů.

Budějovice - Kladno 2:1 pp (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)

Hokejisté Českých Budějovic porazili ve 29. kole extraligy před vlastními  diváky předposlední Kladno 2:1 až po prodloužení. Bod navíc zajistil domácím v první minutě nastavené části Gulaš.

- Více informací -

Brno - Sparta 3:5 (1:3, 0:1, 1:2)

Hokejisté pražské Sparty porazili v 29. kole extraligy brněnskou Kometu na jejím ledě 3:5. O vítězství rozhodla již první třetina, kterou Pražané vyhráli 1:3. Ve zbytku zápasu si již své vedení pohlídali a odvážejí si z moravské metropole tři body.

- Více informací -

Liberec - Zlín 3:2 (1:1, 2:1, 0:0)

Hokejisté Liberce porazili na svém ledě Zlín těsně 3:2. Rozhodující náskok získali Severočeši ve druhé třetině, kterou vyhráli v poměru 2:1. V závěrečné části hry již branky nepadly a domácí si tak připsali do tabulky cenné tři body.

- Více informací -

Pardubice - Vary 3:5 (1:2, 0:3, 2:0)

Obhájce titulu z Karlových Varů si připsal ve 29. kole extraligy cenné vítězství, když vyhrál na ledě Pardubic 3:5. Rozhodující úder si hosté schovali do druhé třetiny, kterou vyhráli jasně 3:0. Domácí již na tento stav nedokázali odpovědět.

- Více informací -

Boleslav - Třinec 4:3 (3:1, 0:1, 1:1)

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili na svém stadionu v rámci 29. kola extraligy třinecké oceláře 4:3. Domácím vyšla především první třetina, kterou vyhráli o dvě branky. Hosté stačili ve zbytku utkání jen korigovat, na body to však nestačilo.

- Více informací -

Vítkovice - Plzeň 3:4 (1:1, 1:3, 1:0)

Hokejisté Plzně porazili ve šlágru kola Vítkovice na jejich ledě 4:3 a díky prohrám Třince, Zlína a Pardubic se dostali právě za svého dnešního soupeře na druhé místo. Hostům vyšla především druhá třetina, kterou vyhráli o dvě branky a vedení už nepustili.

- Více informací -

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud