6. prosince 2009 • 16:11

31. kolo: Sparta padla v Liberci, Kometa zdolala Třinec

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Souhrn: Sparta potvrdila, že se ji na libereckém ledě nedaří a podlehla v Liberci 0:4. V dalších zápasech si Zlín poradil s Vary, Kometa slaví překvapivou výhru nad Třincem. Dva body za vítězství v prodloužení si odváží Slavia z Budějovic a Plzeň, které se stejná věc povedla v Boleslavi. Překvapením je i vítězství Litvínova na ledě Pardubic.



Víšek dává první branku domácích.
Víšek dává první branku domácích.

Liberec - Sparta 4:0 (0:0, 2:0, 2:0)

Hokejisté pražské Sparty prohráli ve  31. kole extraligy na ledě Liberce jednoznačně 0:4. Za domácí zaznamenal tři body Bartovič, Pinc si připsal další čisté konto v dresu Bílých Tygrů.

- Více informací -
- Mužstvo patří do play off, má jasno Pinc >>>

Brno - Třinec 4:2 (1:1, 1:0, 2:1)

Hokejisté Komety Brno aspoň trošku oživili své naděje na odpoutání se od posledního místa ligové tabulky, když ve 31. kole porazili na svém ledě Oceláře Třinec 4:2. Hlavní postavou brněnského týmu byl Kamil Brabenec, který si připsal dvě branky.

- Více informací -
- Protest brněnských fanoušků se s úspěchem nesetkal >>>
- Brabenec: V týmu je zcela nová atmosféra >>>

Budějovice - Slavia 3:4 pp (0:1, 1:1, 2:2 - 0:1)

Hokejisté Českých Budějovic vytěžili z duelu s letošním finalistou soutěže pražskou Slavií jen bod za prohru v prodloužení 3:4. O vítězství hostujícího týmu rozhodl v druhé minutě nastavení Roman Červenka.

- Více informací -

Zlín - Vary 3:2 (2:0, 0:1, 1:1)

Hokejisté Zlína porazili ve 31. kole extraligy na svém ledě úřadujícího českého mistra Karlovy Vary 3:2 a hosté se tak nadále trápí ve spodní části tabulky. Vítěznou branku zaznamenala největší hvězda domácích Jaroslav Balaštík.

- Více informací -

Boleslav -Plzeň 3:4 pp (0:1, 3:2, 0:0 - 0:1)

Hokejisté Mladé Boleslavi prohráli na svém ledě v rámci 31. kola s Plzní 3:4 po prodloužení. O vítězství hostů rozhodl již v první minutě Hanzlík.  Plzni bodový zisk stačí k návratu na první místo před doteď vedoucí Vítkovice.

- Více informací -

Pardubice - Litvínov 3:4 (1:0, 0:3, 2:1)

Hokejisté Litvínova se dočkali v 31. kole extraligy překvapivého vítězství, když porazili domácí Pardubice 4:3. O vítězství chemiků rozhodla třetí třetina, kterou vyhráli naprosto jednoznačně 3:0.

- Více informací -

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud