6. prosince 2009 • 21:35

Protest brněnských fanoušků se s úspěchem nesetkal

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez většího pochopení se odehrál po začátku utkání protest části fanoušků posledního týmu tabulky Komety Brno, kteří po páteční prohře v Kladně chystali po vhození buly na začátku zápasu vyklizení stadionu na celou první třetinu.



Tím chtěli dát po devadesáti odehraných třetinách extraligy najevo nespokojenost s výkony týmu a jeho beznadějnému postavení na samém dně tabulky české nejvyšší soutěže.

Brabenec: V týmu je zcela nová atmosféra >>>

Po začátku zápasu sice zhruba čtvrtina příznivců Komety z obou tribun na stání za brankami opustila demonstrativně stadion, ovšem ostatní zůstali na svých místech a povzbuzovali intenzívně Brňany. Protestující fanoušci se vrátili na stadion zhruba po čtvrthodině hry. Nakonec se po čtyřech porážkách bez bodového zisku dočkali vítězství 4:2.

Kometa si doma poradila s favorizovaným Třincem >>>

"Pochopitelně jsem tuto situaci zaregistroval. Mrzí mě, že k tomu došlo. Ale snažil jsem se tyto reakce nevnímat a soustředil jsem se na hru. Podali jsme už zlepšený výkon v Kladně, kde jsme ale bohužel doplatili na chyby," řekl po zápase brněnský útočník Ivan Huml.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud