6. října 2009 • 22:00

13. kolo: Kometa zdolala mistra, ve Zlíně na pěsti nedošlo

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN - Hokejisté Komety navázali na své první vítězství a ve 13. kole O2 extraligy zvítězili na ledě Karlových Varů. Ostře sledovaný duel Zlína s Vítkovicemi bouři emocí nepřinesl, domácí pomstili Balaštíka výhrou v samostatných nájezdech.



Fotbal na Facebooku

Zlín - Vítkovice 3:2 SN (1:0, 0:2, 1:0 - 0:0)

Vojáci zůstali v zákopech. Balaštík se Stehlíkem se nepoprali. Ani nikdo jiný. Přesto měl duel velký náboj a nakonec došlo i na "pomstu". Jaroslav Balaštík vyrovnávací brankou devět minut před koncem zařídil prodloužení a nájezdy, ve kterých se také nemýlil. Bonusový bod pro domácí nakonec vystřelil Leška.

- více informací, online přenos -
- Kamarádi nebudou. Stehlík by Balaštíka přetáhl znova -

Třinec - Pardubice 1:5 (0:3, 0:1, 1:1)

První nulu od návratu do extraligy měl pardubický gólman Dominik Hašek na dosah ruky. V Třinci chytal bravurně, vysekl řadu precizních zákroků, několik závarů řešil tradičními skoky v brankovišti. Východočechům prakticky stačila k výhře první třetina, kterou vyhráli 3:0.

- více informací, online přenos -

Plzeň - Sparta 3:2 (2:2, 0:0, 1:0)

Hokejisté Plzně přerušili sérii tří porážek za sebou, když porazili pražskou Spartu 3:2. Branku domácích Indiánů poprvé hájila posila z prvoligového Ústí nad Labem Dušan Salfický, který inkasoval pouze v první třetině.

- více informací, online přenos -
- Salfický: Bylo to hodně emotivní -

Karlovy Vary - Brno 2:3 SN (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0)

Brněnská Kometa se raduje z další výhry, byť po nájezdech. Na ledě mistrovských Karlových Varů dokázala v poslední třetině dohnat jednogólové manko a v samostatných nájezdech pak rozhodnul Jakub Šindel.

- více informací, online přenos -

Litvínov - Kladno 1:6 (1:1, 0:3, 0:2)

Hokejisté Kladna se dočkali prvního tříbodového vítězství na soupeřových kluzištích v této sezoně, když vyhráli v Litvínově vysoko 6:1. Domácí sice otevřeli skóre zápasu, ale poté již mířili do černého pouze hosté, v jejichž dresu vynikl Pavel Patera.

- více informací, online přenos -
- Hübl: Byla to katastrofa, musíme se fanouškům omluvit -

Slavia - Boleslav 6:1 (3:0, 3:0, 0:1)

Červenka, Branda, Drtina. A pak ještě jednou. Snad, aby se jména hlavních hrdinů snadno pamatovala. Tři střelci se stejným dílem podělili o šest branek, kterými Slavia potupila Boleslav. Ale úplně rovni si nebyli. Jasně jim vévodil skvělý, pětibodový Roman Červenka.

- více informací, online přenos -
- Červenka: Forma je opravdu velká -

Liberec - České Budějovice 3:0 (1:0, 2:0, 0:0)

Konečně! Bílí Tygři si vydechli. Po pěti prohrách v řadě bodovali. České Budějovice porazili 3:0. Základ k výhře položili ve druhé třetině, kterou poprvé od čtvrtého kola vyhráli. Asistencí se blýskli i dvě nové americké posily Liberce.

- více informací, online přenos -
- Mikeska: Franta Ptáček to zkazil -

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud