20. listopadu 2009 • 17:19

Zoufalý Henry: Jsem pro opakování zápasu

Autor: INT, cas.sk, val
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Pohodář Ulihrach vzpomíná: cucák Nadal, pařmen Ivaniševič, blázni rodiče
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
VŠECHNA VIDEA ZDE

FIFA rozhodla o tom, že duel mezi Francií a Irskem se opakovat nebude. Načež francouzský útočník Thiery Henry reagoval, že by se tomu nebránil. "Nejlepším řešením by bylo utkání opakovat, to však není v mé kompetenci," řekla hvězda španělského velkoklubu FC Barcelona.



Kritika se na něj nese ze všech stran a on už toho má po krk. Lidé ho považují za lháře a on přitom udělal pouze to, co by udělalo dalších 99% hráčů.

SKANDÁL Francie postoupila podvodem:
Henryho ruka má cenu 30 miliard korun »
Beckham brání Henryho: Ruku by také nepřiznal »
Gól po ruce platí. Zápas Francie s Irskem se opakovat nebude »
Francie slaví neprávem, Irové chtějí nový zápas »
Henrymu vyhrožují a přejí mu pomalou smrt »

"Nejsem podvodník a nikdy jsem jím ani nebyl. Byla to instinktivní reakce. Nikdy jsem nepopřel, že by moje ruka zasáhla balon. Řekl jsem to po zápase i irským hráčům, rozhodčímu i médiím. Cítím se nyní trapně, protože jsme díky tomu postoupili. Lituji a ospravedlňuji se Irům, kteří by si též zasloužili být v Jihoafrické republice. Nejlepším řešením by bylo zápas opakovat, to však není v mé kompetenci," řekl své stanovisko pro Sky Sport News a další britská média Henry.

Thierry HenryFoto Foto ČTK

Francouzský kanonýr vydal své stanovisko poté, co FIFA zamítla žádost Irů na opakování zápasu. "Fotbalista nemůže sledovat zpomalený záznam v pohodlí obýváku. Lidé to můžou vidět i stokrát, my na hřišti se musíme rozhodnout ihned. Pokud se na to podíváte v plné rychlosti, tak uvidíte, že to byla pudová reakce," dodal Henry.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud