3. února 2010 • 09:45

Terryho Vanessa: Spala s pěti hráči Chelsea

Autor: bke, blesk.cz
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Modelka Vanessa Perroncel má fotbalovou Chelsea opravdu ráda. Poté, co praskl její románek s Johnem Terrym, vyšlo najevo, že francouzská kráska svedla celkem pět hráčů londýnského klubu!



Blesk.cz

"Říct, že Vanessa byla 'dívka pro Chelsea' je slabé slovo," sdělil deníku The Sun zdroj z okolí bývalé přítelkyně Wayna Bridge.

"Wayne ví, že byl jedním z hráčů Chelsea, kteří měli k Vanesse blízko. Vždycky měla slabost pro fotbalisty a chtěla se stát 'superpřítelkyní'."

Terryho skandál pokračuje. Hlásí se další milenky »

"Vanessa byla vždycky před začátkem každé aférky nezadaná," tvrdí zdroj deníku The Sun.

"Nicméně v době, kdy se dostala k Terrymu, měla už na svém kontě pětičlenný fotbalový tým," dodává přítel modelky, která se specializuje na spodní prádlo.


Mezi zářezy v modrém dresu patří u Vanessy vedle Terryho a Bridge ještě Eidur Gudjohnsen, který se už přestěhoval do Tottenhamu, a Adrian Mutu. Ten proslul svými drogovými aférami a na seznamu francouzské dračice rozhodně nepřekvapí.

Překvapit ale může ještě poslední jméno. Pátý šťastlivec ještě identifikován nebyl, nicméně indicie prý ukazují mezi brankáře "blues". Jedničkou v týmu je český reprezentant Petr Čech, který se zastal Johna Terryho, jenž je podle něho "skvělý fotbalista, i když nyní neprožívá v soukromí šťastné období".

V úvahu ale připadá spíše druhý brankář Henrique Hilario, či hlavně gólmani z minulých dvou sezon Carlo Cudicini, Manus Hedman či Marco Ambrosio. Některé zdroje hovoří i o tom, že oním pátým mužem může být někdo z mladších hráčů, kteří se probojovávají z rezervního týmu do "Áčka".

Současná aféra zásadně poznamenala vztahy v anglické reprezentaci. Terryho bývalý spoluhráč z dresu "blues" Wayne Bridge je totiž přesvědčený, že Vanessa ho s kapitánem národního týmu podváděla už v době, kdy byli ještě spolu.

V Anglii to tak vře, v sázce je nejen Terryho kapitánská páska, ale možná i samotná účast na šampionátu. Reprezentanti se staví na podporu jednoho či druhého, a to určitě není ta správná atmosféra před blížícím se mistrovstvím světa v Africe.

John Terry v současnosti nečelí jen tlakům na to, aby po nevěře opustil kapitánský post v reprezentaci, ale hlavně hrozbě rozvodu se svou manželkou Toni. Za ní by měl v nejbližší době odletět do Dubaje, kde ji chce prosit o odpuštění.

486614:medtitle:true:true Terryho skandál pokračuje: hlásí se další milenky »
Anglickí reprezentanti Rio Ferdinand, Wayne Rooney a Michael Carrick (zľava) v dobrej nálade na tréningu pred zápasom so Slovenskom.Foto čtk
Nástupci kapitána Terryho? Stejní břídilové »
485404:medtitle:true:true
Manželka vzala děti a uprchla do Dubaje, Terry za ní pojede zabránit rozvodu »
485165:medtitle:true:true Spíš s mým mužem?! křičela Terryho manželka »
485170:medtitle:true:true
Terryho milenka byla těhotná, zaplatil jí potrat »
John TerryFoto Archiv Sport

Terry měl poměr s partnerkou spoluhráče »
Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud