31. ledna 2010 • 09:57

Terryho milenka byla těhotná, zaplatil jí potrat

Autor: pj, qp
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po vypuknutí skandálu v anglické reprezentaci vyplouvají na povrch další informace. Nedělník News of the World s odkazem na nejmenovaný zdroj blízký Terryho milence napsal, že tajný pár čekal dítě. Nakonec se však rozhodl pro potrat.



485081:gsmall:true:true

Milenka Vanessa Perroncelová prý měla z těhotenství strach již od počátku vztahu, protože při sexu s jedním z nejlépe placených fotbalistů planety nepoužívala žádnou ochranu.

Za potrat zaplatil slavný fotbalista John Terry 20 tisíc liber

O čtrnáct dní později těhotenské testy opravdu potvrdily, že nosí Terryho dítě, o které vůbec nestála. A tak se rozhodla pro potrat.

Terry prý na Vanessu netlačil. Zabití plodu bylo jejich společné rozhodnutí. Za potrat na soukromé klinice v Londýně zaplatil celkem 20 tisíc liber.

Jak to všechno začalo:
Terry měl poměr s partnerkou spoluhráče »

Zdroj prozradil i to, že Terry chtěl být u potratu, a proto náhle s výjimečným povolením opustil na jedno dopoledne tréninkový kemp národního týmu. Tato zkušenost jejich vztah posílila. A nyní jsou si milenci ještě bližší.

Ovšem zatímco Terry zvládá skandál s bravurou a v sobotu zařídil výhru Chelsea, milenka Vanessa je z toho celá otřesená. Také proto, že jí seřval bývalý partner Wayne Bridge, jehož měla s Terrym podvádět.

485169:gallery:true:true

„Volal mi minulý víkend. Začal na mě křičet a obviňovat z podvádění. Bylo to hrozné. Říkal strašné věci,“ svěřila se 33letá francouzská kráska.

Wayne Bridge seřval Vanessu. "Byl to strašný hovor," říkala celá otřesená

Když mu vysvětlila, jak se věci mají, ani v jednom bodu jí Bridge neuvěřil. A křičel dál. „Byl přesvědčený, že jsem ho podvedla. Byl to nepříjemný hovor. Pořád zuřil,“ dodala.

Terry se s Vanessou scházel zhruba dvakrát týdně. „Většinou po tréninku na cestě domů,“ potvrdil zdroj News of the World. „Nebo když Chelsea hrála venku, manželce raději řekl, že se vrátí v 11 hodin místo skutečných devíti. Měl tak čas zajít k Vanesse. John zkrátka miluje brunetky.“

Možná je to náhoda, ale manželka Toni – kdysi blondýnka – se nedávno přebarvila…

První podezření měla Toni už v červnu 2007, kdy Terry začal před jejíma očima s Vanessou flirtovat.

Kolem stolu seděli také spoluhráči Bridge, Lampard, Cole a jejich partnerky. Všichni hráli „pijící hru“, ve které musíte políbit osobu na protější straně. „No a Johnyho polibek s Vanessou byl o něco delší, než měl být,“ prozradil zdroj.

Lampard s Terrym slaví gól Chelsea
Lampard s Terrym slaví gól Chelsea

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud