2. února 2010 • 08:00

Terryho opustila manželka, jede za ní do Dubaje

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zlatý Třinec, dominance pokračuje. Podívejte se na oslavy: Jdeme chlastat
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Boj na dvou frontách. Takto britská média popisují krušné dny fotbalisty Johna Terryho. Ten kvůli aférce s modelkou Vanessou Perincelovou čelí rozvodu i ztrátě kapitánské pásky v anglické reprezentaci.



Jeho manželka Toni raději uprchla s dětmi do Dubaje a kajícný hříšník Terry se brzy vydá za ní, aby se pokusil zachránit svoji rodinu.

Toni volala milence své muže a řvala: Tak spíš s ním?! »

Po vypuknutí skandálu nemohla osmadvacetiletá Toni unést tlak a raději s dětmi odcestovala do zahraničí. Společně s nimi odletěli na Blízký východ také její rodiče, se kterými se nyní radí, jak nejlépe a rychle vyřídit rozvod.

John TerryFoto myrelationshipwithfootball.com

„Ponížil mě na deset let. Mám toho dost. Je čas se s ním rozvést!“ brečela před odletem Toni, kterou se Terry marně snažil přesvědčit, že nevěrný nebyl.

O stejnou věc se zřejmě pokusí ještě jednou. Jeho Chelsea se nad ním totiž slitovala a dala mu povolení odletět do Dubaje za ženou. Kapitán "blues" tak podle deníku The Sun nejspíš přijde o zápas pátého kola FA Cupu s Cardiffem.

Prosit o odpuštění bude devětadvacetiletý záložník stylově na Svatého Valentýna. Už včera se (zatím stále) manželský pár v emotivním telefonátu dohodl na podrobnostech Terryho návštěvy v Dubaji.

"John si stále myslí, že může Toni získat zpátky a zachránit manželství," sdělil Sunu zdroj blízký Chelsea.

"Ví, že má poslední šanci. Rozhodl se, že se z Dubaje nevrátí bez odpuštění. Ví, že Toni opravdu hodně ublížil."

Jak to všechno začalo: Terry měl poměr s partnerkou spoluhráče »

Rozvod by se bohatému záletníkovi pořádně prodražil. Toni má totiž nárok minimálně na polovinu majetku, přestože Terry vydělává podstatně víc (asi 170 tisíc liber týdně).

„Může to být nejdražší rozvod v historii britské sportu,“ hlásají titulky novin.

Promluví Vanessa?

Aby toho nebylo málo, milenka Vanessa prý zvažuje, že veřejně vystoupí a řekne celou pravdu o jejich "tajném" vztahu.

485170:gsmall:true:true

Také proto v neděli dvě hodiny strávila s publicistou Maxem Cliffordem, který ji radil, jakým nejlepším způsobem prolomit mlčení.

Pokud se tak stane, zopakuje i věci, o kterých se ví. Třeba to, že Terry přivedl francouzskou krásku do jiného stavu a pak ji zaplatil potrat za 20 tisíc liber - více zde »

Do celé kauzy se vkládá dokonce britský ministr sportu Gerry Sutcliffe, který požádal Anglický fotbalový svaz o vysvětlení.

„Na hřišti je John fantastický hráč. Jenomže být kapitánem znamená také vzít na sebe zodpovědnost za celou zemi. Pokud se ukáže, že informace, které jsou v tuto chvíli spekulacemi, jsou pravdivé, pak to vyvolává otázku, zda by jako kapitán Anglie měl pokračovat,“ uvedl.

Ferdinand a Lampard podporují Bridge

Není tajemstvím, že Terryho vztah s bývalou partnerkou spoluhráče ubližuje atmosféře v národním týmu, což by mohlo zapříčinit případný krach na blížícím se světovém šampionátu.

485078:gsmall:true:true

Capello pohrozil: Terry, řekni pravdu, nebo tě vyhodím »

Může se tedy stát, že Terry na příkaz trenéra Fabia Capella přijde o velkolepou akci úplně. A pokud ne, skoncuje s reprezentací Wayne Bridge.

Svým přátelům prý sdělil, že nebude s Terrym sdílet jednu šatnu. A pomalu se k němu přidávají další. Podporu mu vyjádřili například Rio Ferdinand nebo Frank Lampard.

Několik hráčů Manchesteru City podpořilo Bridge i tím, že si v ligovém utkání vzali pod dres tričko s nápisem „Team Bridge“.

Než se však Capello rozhodne, komu z dvojice Terry - Bridge dá přednost, nejprve si s oběma fotbalisty promluví asistent Franco Baldini. Jejich rozhovor bude klíčový.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud