5. září 2009 • 15:07

EXKLUZIVNĚ z hotelu Crowne Plaza: Fotbalisté už jsou nervózní!

Autor: Vít Valenta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Redaktor Blesk.cz zašel dnes odpoledne do hotelu Crowne Plaza a doufal, že třeba potká naše fotbalové hvězdy, které se v Bratislavě chystají na večerní bitvu proti Slovákům. Měl štěstí a zjistil i zajímavé informace!



České fotbalisty zastihl právě v hotelovém salónku u kávičky. Z jejich výrazu bylo patrné, že si uvědomují důležitost zápasu. A tak mnoho úsměvů hráči nerozdávali.

Přesto se někteří při odchodu na pokoje ochotně podepisovali a někteří se nechali s redaktorem Blesk.cz i vyfotit.

rozcestník rozcestníkFoto Blesk.cz

Sportovní manažer Karel Poborský nejprve na naše otázky reagoval trochu podrážděně, "že tady nemáme co dělat…" Ale nakonec jsme se přeci jen něco dozvěděli: "Fotbalisté byli dopoledne na procházce, teď odpočívají a dvě hodiny před utkáním se přesunou na Tehelné Pole."

Jeden z členů realizačního týmu prozradil, jaká byla životospráva našich reprezentantů: "Kluci měli pouze lehký oběd. Dali si špagety s kuřecím masem, zeleninové saláty. K pití měli sodovku nebo stoprocentní džus."

rozcestník rozcestníkFoto Blesk.cz

Informaci nám potvrdil i personál hotelu, který dodal, že během odpolední siesty si fotbalisté objednávali především kávu. Další informace nám zaměstnanci hotelu odmítli poskytnout.

Nicméně autobus už je přistaven před hotelem a čeká na naše hráče, aby je z hotelu odvezl na Tehelné pole. Ve stejném hotelu Crowne Plaza je mimochodem ubytovaná i popová zpěvačka Anastacia, která bydlí v 5.patře. Její koncert proběhne současně s fotbalovým utkáním.

Slovenští zmr...! Pořadatelé naštvali Čechy

Do města už míří i fanoušci z Čech. Na autobusovém nádraží jsme narazili na skupinku mladíků, kteří přijeli z Prahy, ale doma jsou na Slovensku.Oslovili nás: "Braťja," takže hned nám bylo lépe. Svému týmu věří, stejně tak jako lidé žijící v Bratislavě. Ti favorizují Slováky, ale uznávají, že utkání bude velmi těžké.

Reportér Blesk.cz s Markem Jankulovskim
Reportér Blesk.cz s Markem Jankulovskim


"Myslím, že vyhrajeme 2:1, ale přeji i vám hodně štěstí," říkal jeden slovenský mladík v centru Bratislavy.

Fotbalisté bydlí vedle sexshopu: Nakupovali?

Na místním autobusovém nádraží bylo kolem poledne poměrně klid, ale i tam se očekává nápor. "Žádná speciální opatření nechystáme, ale očekávám, že v odpoledních hodinách přijede mnoho fanoušků z Čech," řekla nám paní na pokladně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud