6. září 2009 • 14:38

Slovenští zmr...! Pořadatelé naštvali Čechy

Autor: Vít Valenta
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Fotbal to byl parádní, ovšem organizace vázla. Jedním slovem hrůza! Redaktor Blesk.cz se o tom přesvědčil na vlastní kůži. To, co předvedli organizátoři při sobotním utkání Slovensko - Česko, je neomluvitelné.



Reportér Blesk.cz: Sehnat lístek? Hračka!

Pro české fandy (cca 2500 lidí) otevřeli bránu, do které pouštěli fanoušky po maximálně dvou lidech. Bufet byl jeden a koupit pivo bylo téměř nemožné…

389887:gallery:true:true

I když člověk musí být při fotbale na nějakou mačkanici připraven, tak tenhle zápas byl jen pro ty otrlejší. Před vstupní bránou hostí se před zápasem vytvořil dav českých fanoušků, kteří byli nalepeni na mřížích areálu.

rozcestník rozcestníkFoto Blesk.cz

rozcestník rozcestníkFoto Blesk.cz

Když zjistili, že se na stadion dostanou nejdříve tak za 45 minut a hrozilo jim, že nestihnou začátek utkání, tak se pořádně opřeli do pořadatelů.

389889:gallery:true:true

Vzduchem létaly nejrůznější vulgární výrazy a došlo i k několika potyčkám. Téměř každý, kdo přešel přes slovenské organizátory, si slovně ulevil. "Jste slovenští zmr...!"

389888:gallery:true:true

Organizátoři měli kamenné výrazy v obličeji a žádné výjimky nebo změnu nepřipouštěli. Navíc jsme se brzy dozvěděli, že bubeníci si do areálu nesmí vzít ani paličky. Znělo to směšně, ale dělat se s tím nic nedalo. Tito fandové si tedy přivezli bubny zbytečně…

389886:gallery:true:true

Špatný dojem si Slováci nenapravili ani po prvním poločase, kdy čeští fanoušci zjistili, že je pro ně k dispozici jen jeden stánek s občerstvením. Dvě pípy pro více než dva tisíce fanoušků, to je hodně málo. A tak se není čemu divit, že Češi reagovali velmi podrážděně.

Nervozita mezi fanoušky před bránou narůstala
Nervozita mezi fanoušky před bránou narůstala

Fotbal na Facebooku

Články odjinud


Články odjinud