5. září 2009 • 13:20

Fotbalisté bydlí vedle sexshopu: Nakupovali?

Autor: Vít Valenta
TOP VIDEA
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
Zlatá generace vozila tituly odjinud. Hrát v Praze, zvítězíme taky, věří Reichel
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Redaktor Blesk.cz přináší první exkluzivní zprávy ze Slovenska. Dopoledne bylo v Bratislavě poměrně mrtvo, na ulici moc fanoušků neuvidíte. Ale žilo to tu během týdne a to především v místním erotickém krámku.



Navštívili jsme sympatickou paní Máriu v sex shopu na výpadovce z centra k místu, kde se dnes večer odehraje bitva roku mezi Českem a Slovenskem. Ta byla návštěvou velmi potěšena a rozpovídala se. Nestačili jsme se divit.

Paní Mária očekává díky zápasu větší tržby
Paní Mária očekává díky zápasu větší tržby


"V posledních dvou dnech jsem tady zaznamenala větší příliv fotbalistů," šokovala nás Mária. Jaká náhoda, čeští fotbaloví reprezentanti bydlí jen kousek od sex shopu v hotelu Crowne Plaza.

Redaktor Blesk.cz opět v akci. Tentokrát na Slovensku »

"Vaše fotbalisty neznám, takže nedokáži říci, zda mezi zákazníky byli nějací čeští reprezentanti. Ale bylo tu poměrně živo a určitě se jednalo o fotbalisty."

Reportér Blesk.cz: Sehnat lístek? Hračka!

Přesto nám paní Mária alespoň pomohla odpovědět na otázku: Co nejvíce fotbalisté nakupují?

"Většinou vybírají dárky pro přítelkyně, tzn.vibrátory, masážní oleje nebo nějaké erotické prádelko," líčila pracovnice sex shopu paní Mária, která není rozhodnuta komu bude fandit. Vyrůstala totiž v Českolslovensku a k Čechům má velmi blízko.

EXKLUZIVNĚ z hotelu Crowne Plaza: Fotbalisté už jsou nervózní!

Usměvavá Mária se na dnešní den speciálně nepřipravila, ale uznává, že návštěvnost bude asi vyšší, podle zkušeností z minulých důležitých utkání.

"Fanoušci tudy pocestují na zápas, takže předpokládám, že tržby porostou. Fotbal je záležitost především mužů a ti jsou nejčastější zákazníci."

Články odjinud


Články odjinud