Tomáš Bělonožník
20. prosince 2009 • 12:13

ANKETA: Podle čtenářů Deniksport.cz vyhrál Eliáš

Autor: Tomáš Bělonožník, Zdeněk Janda
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zlatý Třinec, dominance pokračuje. Podívejte se na oslavy: Jdeme chlastat
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V brance Tomáš Vokoun, v obraně jako šéf Tomáš Kaberle, v útoku Patrik Eliáš. Tak vypadají hráči na jednotlivých postech, kteří od čtenářů Deniksport.cz dostali nejvíce hlasů.



Velká anketa je tedy u konce, tým vytvořený fanoušky je na světě!

Dále čtěte:
Reichel K Jágrovi Erata s Čajánkem >>
Pouzar: Eliáše s Michálkem bych nebral >>

Čechmánek: Jágra bych uklidil do druhé řady >>
Vůjtek: Jágrův centr? Prospal >>

Čtrnáct dnů jste mohli vybírat, jaké reprezentanty si přejete. Nejdříve jste určili gólmany s obránci, v minulém týdnu to byli útočníci. Takže teď je třiadvacítka vyvolených kompletní.

Pro své oblíbence jste mohli hlasovat prostřednictvím našich stránek www.deniksport.cz, na serveru www.tn.cz i prostřednictvím SMS.

Podívejte se na výsledky hlasování na www.deniksport.cz.

Deniksport.cz: Nominace útočníků - konečné výsledky

Anketa se setkala s velkým zájmem, je vidět, že čeští fanoušci hokejem opravdu žijí. A prokázali jste i velký cit, vámi složená sestava vypadá opravdu silně!

Deniksport.cz: Nominace brankářů a obránců - konečné výsledky

Dále čtěte:
Hadamczik: Kotalíkovi věřím >>
Patera: Červenka do první lajny >>
Kučera: Jágr by měl hrát s Prospalem >>


Nominace Deniksport.cz pro OH ve Vancouveru (útočníci):
456887:gallery:true:truePatrik Eliáš - 8695 hlasů
Třiatřicetiletý útočník New Jersey Devils patří už roky mezi hlavní hvězdy svého týmu, s Ďábly dvakrát vyhrál Stanley Cup, drží řadu klubových rekordů. Po skončení kariéry ho v New Jersey takřka určitě čeká nejvyšší možná pocta, kterou je vyřazení jeho čísla dresu.
456892:gallery:true:trueJaromír Jágr - 8583 hlasů
Legenda. Nejproduktivnější Evropan v historii NHL, jeden z nejlepších hokejistů, kteří se kdy objevili na ledě. V současnosti působí v ruském Omsku, ale po sezoně se možná vrátí zpátky do zámoří. K metě 1600 získaných bodů mu tam schází už jen jediný.
456889:gallery:true:trueMartin Havlát - 7397 hlasů
Dlouho považovaný za jednoho z nejtalentovanějších hráčů v NHL. Osmadvacetiletému útočníkovi uškodil přestup z Chicaga do Minnesoty, začátek sezony vůbec nevyšel dle jeho představ. Po mizerném startu ale tým Wild i Havlát výrazně ožili, v posledních pěti zápasech nasbíral celkem osm bodů.

456891:gallery:true:trueJiří Hudler - 7270 hlasů
V Detroitu z něj rostla hvězda, pětadvacetiletý centr byl ale v týmu nabitém hvězdami nespokojen se svým nedostatečným herním vytížením. V létě tak podepsal královsky zaplacený kontrakt v Dynamu Moskva, kde se rychle stal jedním z lídrů mužstva.

456895:gallery:true:trueTomáš Plekanec - 7211 hlasů
Minulou sezonu měl mizernou, ale letos zatím válí. V sedmatřiceti zápasech nasbíral v dresu Montrealu už 36 bodů, jen o tři méně než vloni za celý rok. Zatím mu ale jdou spíš asistence, na gól čeká už od konce listopadu.

456896:gallery:true:trueVáclav Prospal - 6817 hlasů
Pravidelně střídá dobré a špatné sezony. Minulá byla nepovedená a Tampa se ho po jejím skončení bezmilostně zbavila. Prospal tak v létě podepsal jednoroční kontrakt s Rangers a v New Yorku se mu zatím daří báječně. Jeho oblíbený kouč Tortorella mu důvěřuje natolik, že pravidelně nastupuje v první útočné řadě.

456888:gallery:true:trueMartin Erat - 6532 hlasů
Vstup do sezony měl osmadvacetiletý křídelník pomalejší, ale v posledních týdnech se dostal do skvělé formy. V posledních deseti zápasech nasbíral patnáct bodů. Hraje v Nashvillu, kterému je věrný už od počátku své zámořské kariery v roce 2001.

456886:gallery:true:truePetr Čajánek - 6383 hlasů
Trojnásobný mistr světa dlouhá léta v extralize nastupoval za svůj rodný Zlín. Do zahraničí vyrazil až v roce 2002, po čtyřech sezonách v St Louis odešel do Ruska a v současnosti hraje za Petrohrad.

456890:gallery:true:trueMilan Hejduk - 6298 hlasů
Zkušený veterán, jeden z pamětníků zlata z OH v Naganu. Dlouholetá opora Colorada Avalanche. Letos se od jeho týmu čekal boj o poslední místo v Západní konferenci, i díky Hejdukovi si ale Laviny zatím vedou nad očekávání dobře.

456897:gallery:true:trueRoman Červenka - 6139 hlasů
Největší hvězda letošního ročníku extraligy. V třiatřiceti zápasech za pražskou Slavii nasbíral celkem 55 bodů a atakuje historický rekord Richarda Krále. Dravý útočník, který po sezoně bezpochyby zamíří do zahraničí.

456894:gallery:true:trueMilan Michálek - 5875 hlasů
V létě přestoupil ze San Jose do Ottawy jako součást výměny, která na druhou stranu poslala hvězdného Heatleyho. I v dresu Senators zatím naplňuje svou pověst solidního kanonýra, na kontě má už 16 branek. V nominaci najdete i jeho bratra, obránce Zbyňka.

456893:gallery:true:trueDavid Krejčí - 5569 hlasů
Druhá sezona v NHL bývá považována za jednu z nejtěžších zkoušek v hokejistově kariéře. Krejčí ji zvládl na výbornou, se 73 body byl jednou z hlavních postav Bostonu Bruins. Na začátku letošního ročníku ho zbrzdila rekonvalescence po letní operaci, i on se ale postupně dostává do skvělé formy.

456898:gallery:true:trueAleš Kotalík - 4606 hlasů
Do New Yorku přícházel z Buffala jako hráč, který měl výrazně pomoci hlavně při přesilovkách. V říjnu se mu dařilo, ale postupně upadl do podprůměru. Trenér Tortorella je s ním tak nespokojený, že ho v posledních dvou zápasech ani nezařadil do sestavy.

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud