25. září 2009 • 18:52

8. kolo: Pardubice utrpěly debakl na Kladně, Slavia otočila utkání s Kometou

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN - Největší překvapení osmého kola hokejové extraligy se zrodilo na Kladně. Dominik Hašek musel v brance Pardubic strpět vysokou porážku 0:6. Senzační obrat předvedly České Budějovice s Vítkovicemi, když otočily utkání z 0:3 na 4:3. Radost Jihočechům zkazila nešťastná smrt fanouška.



Senzační obrat předvedla pražská Slavia. Finalista loňského ročníku extraligy prohrával s Kometou Brno už 0:3, utkání však dokázal otočit. Slavia v dramatickém utkání zvítězila 6:4.

Fotbal na Facebooku

Lukáš Klimek střílí první branku Vítkovických
Lukáš Klimek střílí první branku Vítkovických

Třinec - Liberec 6:3 (1:1, 3:1, 2:1)

Diváci v Třinci se dočkaly brankových hodů. Liberec sice dostal do vedení už ve třetí minutě Nedvěd, ve zbytku utkání už ale kralovali domácí. Třinec nakonec porazil Liberec vysoko 6:3.

- Více informací, online přenos -

České Budějovice - Vítkovice 4:3 (0:1, 2:2, 2:0)

Dokonalý obrat předvedli hokejisté Mountfieldu. Jihočeši na svém ledě prohrávali už 0:3, ale díky skvělému závěru dokázali utkání otočit. V 55. minutě dokončil obrat Macháček a zajistil Budějovicím výhru 4:3. Radost ze tří bodů domácím kalí tragická události. Během druhé třetiny na stadionu zkolaboval fanoušek a zemřel při převozu do nemocnice. - Více informací o nešťastné události -

- Více informací, online přenos -

Kladno - Pardubice 6:0 (4:0, 1:0, 1:0)

Dominik Hašek zažil nejhorší večer v letošním ročníku extraligy. Proti Kladnu už během první třetiny čtyřikrát lovil puk ze sítě. Ve zbytku utkání přidali Kladenští ještě dvě branky a vyprovodili Pardubice ze svého ledu drtivou výhrou 6:0.

- Více informací, online přenos -
-
Hašek o černém pátku: Bylo to prostě hrozný -

Litvínov - Ml. Boleslav 1:2 p.(0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)

Litvínov se znovu vítězství nedočkal. Utkání s Mladou Boleslaví skončilo po základní hrací době nerozhodně 1:1 a rozhodovalo až prodloužení. V nastavení se trefil boleslavský kapitán Richard Král a rozhodl o výhře Středočechů 2:1. Litvínov si na své konto připíše alespoň bod.

- Více informací, online přenos -
- Hübl končí, Litvínov povedou Kučera a Šlégr -

Plzeň - Zlín 3:4 s.n. (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)

Plzeň sbyla aktivnějším týmem, nakonec si však znovu připisuje těsnou porážku. Na domácím ledě Západočeši podlehli po samostatných nájezdech Zlínu 3:4, když jako jediný proměnil penaltu Hamrlík.

- Více informací, online přenos -
-
Plzeňský Francouz: Hamrlík mě překvapil -
-
Straka se zranil a bude chybět minimálně čtyři týdny -

Sparta - Karlovy Vary 4:3 p. (1:2, 1:1, 1:1 - 1:0

Z pražských Holešovic odjížděli v pátek večer v lepší náladě sparťanští fandové. Pražané s Karlovými Vary prohrávali už po pěti minutách hry 0:2. Oboustranně kvalitní utkání nakonec Sparta zvládla otočit. Tomáš Netík brankou v prodloužení rozhodl o výhře domácích 4:3.

- Více informací, online přenos -

Slavia - Kometa Brno 6:4 (1:3, 0:0, 5:1)

Tahák osmého kola hokejové extraligy nabídl úžasné představení. Góly, ostré souboje, napínavé momenty. To všechno viděli diváci v pražské 02 aréně. Kometa Brno vedla 3:0 i 4:2, nakonec se radovali Pražané. Díky fantastické třetí třetině, kterou vyhráli 5:1, slávisté v dramatickém utkání zvítězili 6:4.

- Více informací, online přenos -
- Gól Komety neviděl ani videorozhodčí! -
- Videorozhodčí Bolina nebude do konce sezony delegován -

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud