13. listopadu 2009 • 22:33

Pilař: Na Spartu se budu vždycky rád vracet

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé po odchodu ze Sparty se představil na jejím ledě obránce Karel Pilař, jemuž se ale comeback nevydařil. Připsal si tři minusové body za účast na ledě při vstřelených a inkasovaných gólech, svou chybou nabídl Ondřeji Kratěnovi v páté minutě gól na 2:1 pro Pražany.



"Na Spartu se budu vždycky rád vracet, protože jsem tady prožil skvělé roky. Ale bohužel to dneska nevyšlo, byl jsem u prvních dvou gólů, které jsme dostali. Celkově u tří," řekl novinářům po utkání Pilař, který oblékal dres Sparty v letech 2004 až 2006.

Pak ještě posílil tým z Holešovic na rozhodující finále v roce 2007 při zisku titulu a letos v lednu se vrátil do sestavy Sparty po předčasném konci angažmá v Magnitogorsku.

Sparta jede. Po smršti v závěru zničila Litvínov >>>

Po sezoně ale ve Spartě skončil a až v jejím průběhu posílil Litvínov, kde zářil v letech 1999 až 2001. Hned také zvýšil údernou sílu Severočechů především při přesilovkách. I dnešní asistencí u trefy Viktora Hübla v početní výhodě na 2:2 si polepšil na 12 kanadských bodů z deseti zápasů.Přestože jej trošku trápí nachlazení, nechtěl si nechat duel na Spartě ujít.

V týmu je vnitřní síla, věří Ton >>>

"Chyběl nám v obraně Ivan Švarný a s virózou nás nastoupilo víc," podotkl Pilař. Litvínov ještě po dvou třetinách vedl 3:2, ale v třetí třetině zápas nezvládl. Už před pauzou doma ztratil v závěrečných deseti minutách vedení 5:2 s Karlovými Vary a porážkou 5:6 utnul sérii předchozích pěti výher za sebou.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud