2. října 2009 • 20:06

Kučera na lavičce Litvínova poprvé prohrál

Autor: riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neporazitelnost Jiřího Kučery v roli hlavního litvínovského trenéra trvala jen dva zápasy. Včera v Třinci přišlo tvrdé vystřízlivění. Oceláři zdolali Litvínov 6:2 a Kučera byl po utkání notně rozčarován.



„Říkáme si, že uděláme všechno pro to, abychom do desáté minuty udrželi čisté konto a po deseti minutách prohráváme nula tři. Výkon, který jsme v Třinci podali, byl když to řeknu hodně slušně strašný. Každý si na ledě dělal, co chtěl,“ hněval se Kučera.

V průběhu utkání jej potkalo snad všechno, co trenéři vysloveně nemají rádi. Gólman Hübl ve 26. minutě inkasoval počtvrté a nechal se vystřídat. Jeden gól si nechal Kučerův tým vstřelit při vlastní přesilovce. Když poslal litvínovský kouč do hry obránce Poživila, aby snad svému týmu pomohl, nechal se bek po deseti vteřinách svého pobytu na ledě vyloučit a Třinec přesilovku využil...

Třinec si bez problémů poradil s Litvínovem >>>

„Někteří hráči k tomuto utkání přistoupili více než lehkovážně,“ konstatoval Kučera. „Jmenovat je nebudu, ale něco takového si prostě nemohou hráči dovolit. Tohle si určitě budeme muset vyříkat,“ dodal ještě litvínovský kouč.

V třineckém dresu se vedle excelentního Zíba, jenž ke gólu přidal tři asistence, dařilo i oběma nejproduktivnějším hráčům mužstva Růžičkovi s Kohnem. Oba si včera připsali do statistik tři body.

Zíb sestřelil Litvínov čtyřmi body >>>


Růžička ale znovu vstřelil o gól více než Kohn, takže ač mají oba stejný počet kanadských bodů, Kohn svého spoluhráče nepřeskočil. „My se teď hokejem velmi dobře bavíme, a to je nejdůležitější,“ popsal Ladislav Kohn náladu, která v Třinci po čtvrté výhře v řadě nyní panuje.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud