Pavel Janega
25. června 2009 • 13:36

Střeštík bude ve Spartě rok hostovat

Autor: Pavel Janega
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Sparty Jozef Chovanec potvrdil, že má zájem o brněnského Marka Střeštíka už ve včerejším on-line rozhovoru na deniksport.cz. A dnes se kluby výrazně přiblížily k finální dohodě. 22letý záložník bude na Letné rok hostovat, poté můžou Letenští uplatnit opci.



Chovanec ve středu prohlásil, že shání posilu na kraj zálohy. „A Střeštík je hráč, o kterého opravdu máme zájem,“ potvrdil. Blíže transfer nespecifikoval.

Podle nejnovějších informací však dosavadní brněnský fotbalista bude na Letné rok hostovat. „Zítra by se mělo vše dotáhnout,“ uvedl tiskový mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Za Střeštíkovým odchodem údajně stojí hráčovy spory s Brnem. Podle nejmenovaného zdroje nejevil zájem oblékat nadále dres moravského celku a raději zvolil přestup.

„Nicméně je tu ještě jedna věc, která fotbalistův příchod komplikuje,“ podotkl Kasík. O co konkrétně jde? „To zatím nemohu říct,“ mlžil.

Střeštík se po obránci Martinu Kunclovi stane již druhým brněnským hráčem, který v poslední době Spartu posílil. Mezi dalšími novými tvářemi jsou záložník Luboš Kalouda, útočník Martin Jirouš a stoper Niklas Hoheneder.

Trenér Chovanec by rád do týmu přivedl ještě jednoho útočníka. Jméno však prozrazovat nechce. V on-line rozhovoru připustil jen to, že klub jedná se dvěma muži. „Jeden je Čech, ten druhý cizinec,“ poznamenal. „Jsou to jména, která veřejnost dostatečně zná.“

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud