30. října 2008 • 12:01

O Romeovi a jeho modelkách

Autor: koš
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO, FOTOGALERIE - S bratrem Romanem už se Martin Hamrlík nestýká tak intenzivně jako dřív. O jeho životě si tak čte v časopisech. „Ráno otevřu Spy a to kafe, co piju, vyprsknu zpátky do hrnku!“ popisuje s úsměvem.



Zlínský zadák se nestačí divit, s kým jeho o rok mladší brácha randí.

V létě psala média o Romanově žhavém románku s modelkou Dominikou Mesárošovou, která si nechala zvětšit prsa a měla údajně poměr i se zmizelým podnikatelem Moťovským.

A nedávno se objevily v časopisech fotky Romana s vdanou Miss Petrou Minářovou. Čtyřiatřicetiletý olympijský vítěz z Nagana byl spojován také s modelkou a moderátorkou Evou Aichmajerovou.


Dominika Mesárošová ráda provokuje
Dominika Mesárošová ráda provokuje

„Já se to dozvídám až z těch časopisů. Bráchovi pak volám a on mi vždycky říká: To je staré,“ vypráví.

Jestli to znamená, že už s dotyčnou nechodí, anebo naopak vztah kvete už nějaký čas, to extraligový bek netuší. Podrobnosti nevyzvídá.„Brácha je rozvedený, takže si už může dělat, co chce,“ říká.

Hamrlík: Můj nájezd kopíruje i Eliáš>>>

O tom, zda Roman „loví“ sexy modelky i v zámoří, přehled nemá. „Nevím, co tam dělá. Kanadský Spy mi domů nechodí,“ směje se. Rovněž v kabině RI Okna Zlín vzbudí každá zpráva o soukromém životě Romana Hamrlíka poprask.

„Kluci na mě volají: Larry, tvůj brácha je zase v novinách. Ale ne ve Sportu,“ vypráví.

V létě se s bratrem, jehož přezdívka „Romeo“ je výstižná, viděl asi pětkrát. Bek Montrealu už ve Zlíně nebydlí. Po rozvodu s manželkou Nicol prodal luxusní vilu v Malenovicích a pořídil si byt v Praze. V metropoli teď tráví při pobytu v Česku většinu času. Na Moravě přespává u Martina.

„Vždycky jsem se ho ptal, co v té Praze furt dělá. Tvrdil, že nic. Teď už je mi to jasné,“ podotýká opora Zlína, která bratrovi vnadné modelky nezávidí. „Mně se vůbec nelíbí. Mám jiný názor na ženy,“ přiznává.


Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud