27. ledna 2010 • 11:44

Žena Woodse obrátila: Rozvádět se nechce

Autor: val, INT
Vstoupit do diskuse
15
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čert aby se v tom vyznal. Tiger Woods a jeho žena byli dlouhá léta považováni za ideální pár. Poté se vynořily šokující zprávy o nevěře slavného golfisty s více než 14 milenkami. Manželka Elin Nordegren se od něj odstěhovala a chystala se rozvést. Jenže všechno je najednou jinak. Elin stáhla žádost o rozvod!



Chvílemi to vypadalo, že už není cesty zpět. Manželství švédské krásky Elin Nordegren a slavného golfisty Tigera Woodse bylo během chvíle v troskách. Rozvod už byl jen otázkou času.

Čtěte dále: Nevěra Woodse praskla kvůli sms »

Jenže znenadání se objevila jiskřička naděje. V minulém týdnu navštívila Elin několikrát svého muže v rehabilitační klinice (Pozn: golfista zde absolvuje terapii, která mu má pomoci zbavit se závislosti na sexu) a svůj postoj k Woodsovi naprosto změnila.

První foto Tigera Woodse od listopadového propuknutí jeho skandálu
První foto Tigera Woodse od listopadového propuknutí jeho skandálu

Soukromým letadlem se vrátila z léčebny do Orlanda a v zahraničních médiích se okamžitě objevila zpráva, že Elin stahuje žádost o rozvod! “Byla šťastná, když se vrátila domu. Řekl jí, že se bude snažit a udělá všechno co je v jeho silách, aby jejich manželství zase fungovalo,” sdělil serveru Radaronline zdroj blízký hvězdnému páru.

A Elin? Prý souhlasila, dá Tigerovi ještě jednu šanci!

Jak se zdá, tak Tigerovi se nakonec podaří zachránit manželství. Své renomé ideálního partnera však nadobro ztratil. V očích veřejnosti zůstane tenhle ještě nedávno jeden z nejpopulárnějších sportovců navždy nevěrníkem a lhářem. Nicméně nezbývá než ocenit alespoň to, že dokázal zapomenout na golf a léčí se.

Vstoupit do diskuse
15
Články odjinud


Články odjinud