27. ledna 2010 • 09:39

Nevěra Tigera Woodse praskla kvůli sms

Autor: Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vydávala se za Tigera a z jeho mobilního telefonu psala rozněžněné esemesky milence Rachel Uchitel. Tak Elin Nordegren (30) přišla na nevěru svého manžela, nejlepšího golfisty světa Tigera Woodse (34). Zámořská média včera zveřejnila souhrn událostí, jež předcházely Woodsově listopadové autonehodě, která vyústila v obří sexuální skandál.



Na počátku všeho byl článek v US magazínu, který jako první spekuloval o Tigerově nevěře s Rachel. Když si jej Elin přečetla, Tiger prý Rachel zavolal a přesvědčil ji, aby Elin vysvětila, že jsou jen přátelé. „Elin mluvila s Rachel asi hodinu a půl a zdálo se, že uvěřila, že jejich vztah je pouze kamarádský,“ tvrdí zdroj.

Jenže Elin už pojala podezření a následující noc, osudného 26. listopadu, se rozhodla pouhé přátelství ověřit. Když Woods doma usnul, vzala jeho mobil a našla tam uložené zamilované zprávy, které Tiger posílal Rachel.

„Jsi jediná, kterou miluju,“ četla Elin a rozhodla se Rachel napsat fingovanou esemesku: „Chybíš mi, kdy se zase uvidíme?“ Odpověď byla blesková: „Ty ještě nespíš?“

Elin čte článek o Tigerově nevěře. Tiger: "Jsou to výmysly, jako bys neznala bulvár! S Rachel jsme jen kamarádi. Zavolám jia ona ti to potvrdí!"
Elin čte článek o Tigerově nevěře. Tiger: "Jsou to výmysly, jako bys neznala bulvár! S Rachel jsme jen kamarádi. Zavolám jia ona ti to potvrdí!"


V tu chvíli prý Elin z Tigerova telefonu Rachel zavolala. „Když to zvedla, v domnění, že volá Tiger, řekla jí Elin něco ve smyslu: Já věděla, že seš to ty. Rachel zamumlala něco sprostého a hned zavěsila,“ popisuje zdroj.

Pak už šlo vše ráz naráz. Elin vzbudila Tigera, který si předtím údajně vzal prášky na spaní, a začala hádka. Její závěr je známý: Tiger ve dvě ráno opouští dům, nasedá do auta, Elin ho pronásleduje s golfovou holí v ruce a rozbíjí zadní okénko. Tiger v rozrušení trefuje požární hydrant a bourá do stromu...

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud