2. prosince 2009 • 12:57

Sukničkář Tiger Woods podváděl ženu s číšnicí! Jsou důkazy

Autor: cas.sk, INT, val
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouhá léta se mu dařilo držet své soukromé záležitosti pod pokličkou. Jenže teď všechno prasklo! Začalo to podivnou autonehodou a vrcholí to důkazy o jeho nevěře. Překvapivě s číšnicí Jaimee Grubbs (24)! Golfista Tiger Woods má velký problém! Rozpadne se jeho manželství?



Kliďas, gentleman, sympaťák, skromný hoch, rodinný typ, výborný otec a další přízviska, která dlouho padala na hlavu nejlepšího světového golfisty Tigera Woodse (33), jsou fuč!

NEPŘEHLÉDNĚTE:
Woods: Zklamal jsem svou rodinu a lituji toho »
Woods už potřetí nedorazil na policii. Proč? »

Stačila jedna lehčí autonehoda s podivnými okolnostmi a neochota Woodse vypovídat na policii. Novináři se toho chytili a najednou je z toho obrovský skandál!

Woodsovo tajemství: Zmlátila ho manželka »
Woods podvádí ženu. Nabrnkl si "anděla z popela" »

Číšnice z Los Angeles Jaimee Grubbs totiž přiznala, že měla s Woodsem 31 měsíců trvající románek. Její zpověď pro magazín US Weekly tak přišla jen krátce po tom, co se vynořily dohady o Woodsově nevěře s hosteskou Rachel Uchitel. Ta však všechna obvinění odmítá.

Číšnice Jaimee Grubbs Číšnice Jaimee GrubbsFoto Foto ČTK

Jaimee tvrdí, že její vztah s golfistou začal v dubnu 2007 v Las Vegas a od té doby se střetávali jen kvůli sexu. "Bylo to asi dvacetkrát," řekla a ukázala několik ze tří set esemesek, které od něho dostala. "Vysvleču si tě tak jako naposledy," píše se v jedné z nich.

"Pošli mi něco neslušného. Jdi do koupelny a nafoť se ve vaně," znělo v další zprávě.

Manželka golfista Tigera Woodse s dcerou Sam
Manželka golfista Tigera Woodse s dcerou Sam

Skandál okolo nevěry Woodse neotřásá jen světem sportu. Tiger je respektovaná osobnost a jeho manželství s modelkou Elin Nordegren se považovalo za příkladné.

Navíc se hlásí stále více žen, které údajně měly poměr s nejbohatším sportovcem planety. Právě kvůli těmto románkům se s Elin nejspíše pohádal a vzápětí havaroval.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud