29. listopadu 2009 • 10:00

Woodsovo tajemství: Zmlátila ho manželka?

Autor: tbl
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nad páteční autonehodou golfisty Tigera Woodse se stále vznáší několik otazníků. Nejlepší hráč světa havaroval kousek od svého domu, když sjel ze silnice a narazil do hydrantu a do stromu. Z nehody kupodivu vyvázl jen s tržnými ranami v obličeji. Způsobil si je ale opravdu až při nehodě?



Redaktoři serveru TMZ.com, který je zaměřen na odhalování soukromí slavných, tvrdí, že nikoliv. Podle jejich informací za vším stojí Woodsova žárlivá manželka Elin Nordegrenová, která neunesla nejnovější informace o Tigerově možné nevěře.

DÁLE ČTĚTE:

Woods podvádí manželku. Nabrnkl si "anděla z popela" >>

Tiger Woods havaroval, je lehce zraněný >>

Nordegrenová: Jela hlídat děti a vzala si Woodse >>

Švédská modelka prý svého partnera napadla při hádce a poškrábala ho v obličeji. Když se dal na úprk, vyrazila za ním s golfovou holí v ruce. Rozrušený Woods jí chtěl ujet a o několik okamžiků později naboural.

Elin Nordegren je stále jako malá holka
Elin Nordegren je stále jako malá holka

Podobným spekulacím nahrává i podivná výpověď Nordegrenové. Podle New York Times vyšetřovatelům sdělila, že v okamžiku nehody byla doma a když uslyšela ránu, vyběhla ven, golfovou holí rozbila zadní okno auta a vytáhla zraněného manžela ven.

Proč ale raději neotevřela dveře? Nerozbila zadní okno spíše ve vzteku, zrovna když před ní Tiger ujížděl? Odpověď na tyto i další otázky bychom se měli dozvědět v následujících dnech. I přes zvláštní okolnosti ale policie zatím případ řeší jako dopravní nehodu, a ne jako domácí násilí.

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud