3. září 2009 • 13:58

Chorály se naučím za domácí úkol, odpovídal Trvaj čtenářům

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Právě na něj budou hokejisté brněnské Komety hodně spoléhat. Zkušený brankář Jiří Trvaj (35) jim má pomoci úspěšně zvládnout sezonu v extralize, v níž budou hráči Komety nováčkem. Dnes téměř dvě hodiny odpovídal na dotazy čtenářů Deniksport.cz.



Trvaj by se měl stát brněnskou oporou a dodat týmu potřebné zkušenosti. V minulosti si zachytal extrali za Třinec, Vítkovice a Znojmo, kde strávil poslední čtyři sezony.

Během nich byl jedním z nejvytíženějších brankářů v extralize. A také jedním z nejspolehlivějších. Po sezoně však od Znojma koupila licenci na nejvyšší soutěž Kometa Brno a Trvaj, který si zachytal i v reprezentaci a v ruské Superlize, se musel stěhovat.

Na sezonu v dresu extraligového nováčku už se však těší. Hlavně na atmosféru při zápasech. "Šest tisíc skandujících fanoušků na domácím stadionu jsem už dlouho neslyšel, doufám, že už na prvním zápase bude výborná atmosféra," přeje si Trvaj.

Čtenáře Deniksport.cz v online rozhovoru zajímalo, zda už se Trvaj naučil některé z brněnských chorálu. "Něco už jsem pochytil, zbytek si dávám za domácí úkol," odpověděl.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud