12. srpna 2009 • 20:15

Trest za kokain: Bednář dostal tříměsíční distanc

Autor: tbl, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Anglický fotbalový svaz potrestal českého útočníka Romana Bednáře tříměsíčním zákazem startu. Skandál odstartovala britská média, která šestadvacetiletého hráče přistihla, jak si nedaleko od svého domu kupuje kokain a marihuanu.



Trest pro útočníka týmu West Bromwich Albion má zpětnou platnost a jeho začátek byl stanoven na 17. května. Od pondělí tak může trojnásobný český reprezentant znovu hrát v druhé anglické lize za West Bromwich Albion.

Bednáře vyšetřovala i policie, ale nakonec dostal jen varování. Nyní tak nic nebrání tomu, aby znovu hrál za West Bromwich, který by měl letos bojovat o návrat do Premier League.

Klub důrazného útočníka, jenž v minulé sezoně nastřílel celkem šest branek, i přes aféru zapsal na soupisku a ponechal mu žádané číslo 9. Navíc Bednářovi umožnil využívat tréninkové zázemí, jelikož se během vyšetřování snesměl připravovat s týmem.

Klub nyní provede ještě vlastní interní vyšetřování Bednářova případu, k němuž by mělo dojít v příštích několika dnech.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud