16. října 2009 • 04:00

Baroš a spol.: Žal zapíjeli až do rána!

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Zpackaná kvalifi kace o mistrovství světa. Konec kamaráda Marka Jankulovského v reprezentaci. Odchod Ivana Haška z pozice hlavního kouče… Čeští fotbalisté měli po středeční noci a remíze se Severními Iry hodně bolavé duše.



A tak není divu, že se někteří vydali spláchnout žal. Do tří do rána popíjeli v pražské restauraci La Casa Argentina nedaleko Staroměstského náměstí.

Tentokrát zapařili ve vší počestnosti. Žádná pochybná dámská společnost. Žádné močení na chodník. Loučící se bek Marek Jankulovski, obránce Zdeněk Grygera, záložník Tomáš Hübschman a útočník Milan Baroš se chovali slušně.

ČTĚTE: Český sen se rozplynul, reprezentace nepostupuje »

Kolem půlnoci vyskákali zmínění hráči z taxíků a šlo se na drink. Ve dvě hodiny ráno provozní hospodu zavřel a nechal v ní jenom vzácnou fotbalovou návštěvu.

Grygera, Baroš, Hübschman a další se sešli v restauraci v Dlouhé uliciFoto Blesk: Černohorský,Mithofer,Malík

„Co pánové konkrétně pili? To vám neřeknu. Tyhle informace vám tady neprozradí nikdo,“ prohlásila včera sličná blonďatá servírka.

Po třetí hodině to fotbalisté zatáhli. Přátelsky se objali. Bylo vidět, že jen sodovku rozhodně nepili. Trošku se potáceli. Prostě byli v náladě, jenže zklamání z vyřazení se nevytratilo. To by museli vypít snad úplně celou hospodu!

„Je to bohužel realita, kvalifi kace je pro nás neúspěšná. Vědomí, že už si nikdy nezazpívám hymnu, že už je konec. To mě moc rozesmutnilo,“ prohlásil končící Jankulovski.

Okolo třetí hodiny reprezentanti naskákali do připravených vozů
Okolo třetí hodiny reprezentanti naskákali do připravených vozů

 

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud