Richard Šíma
16. srpna 2009 • 18:53

Olomouc doma opět jen remizovala

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté olomoucké Sigmy nedokázali ani napodruhé vyhrát na domácím trávníku v letošní ligové sezoně. Proti vršovickým Bohemians 1905 uhráli pouze remízu 1:1.



Dlouhých 296 minut se vršovickým Bohemians nepodařilo v této sezoně vstřelit gól. Až na Hané ledy roztály, skály pukly, řeky se vylily z břehů a klokani skórovali. A hnedle za to byli odměněni bodem.

SLEDOVALI JSME ONLINE

Aby snad hráči Bohemians na to, že v této sezoně ještě neskórovali, náhodou nezapomněli, početná skupina jejich fandů jim tento notně nepříjemný fakt od prvních minut včerejšího zápasu připomínala.

„Dejte aspoň gól,“ zněl slogan, který si fans Bohemians ve svém kotli hlasitě notovali, aby se jejich hráčům lépe dýchalo. A k tomu roztáhli dva transparenty s jadrným nápisem: „Klokani bez gólů – to ku..a nejde!“

PSOTKA: PO GÓLU JSME NEPOCHOPITELNĚ ZVADLI

Díky Štohanzlově střele z 26. minuty Bohemce nula z konta vstřelených branek zmizela a trenér Pavel Hoftych to po utkání také komentoval. Byť poněkud svérázně „Jsme rádi, že už nás s tím nebudete otravovat,“ poznamenal směrem k novinářům, jako by za to, že jeho tým ve třech úvodních zápasech nedal gól, mohli právě oni.

Ještě než se Štohanzl ke své gólové ráně dostal, pomohl na druhé straně zkušený stoper Nikl Olomouci k její vedoucí brance. Nikl chtěl poslat míč zpět Sňozíkovi, jenže balon špatně trefil. K volnému míči přisupěl Ordoš a sám proti brankáři svou šanci využil.

Hlavičkující Lukáš Hartig z Bohemians 1905.
Hlavičkující Lukáš Hartig z Bohemians 1905.
„Zase budeme na Silvestra v televizi,“ poznamenal Radek Sňozík po utkání. „Je to úsměvné, ale my prostě dostáváme takové góly, že si s nimi televize pro ten zábavný silvestrovský pořad úplně vystačí,“ usmíval se třiatřicetiletý gólman a dodal, že remíza je sice hezká, ale při troše štěstí měli vršovičtí Bohemians v Olomouci vyhrát.

SOUHRN 4. KOLA

„Měli jsme být odvážnější a ve druhém poločase ještě jeden z našich brejků využít,“ přidal se i Hoftych.

Sigma Olomouc - Bohemians 1905 1:1 (1:1)
Branky: 18. Ordoš - 26. Štohanzl. Rozhodčí: Jech - Ubias, Slavík. ŽK: Ordoš - Hartig, Ibragimov. Diváci: 4880.
Olomouc: Drobisz - Rossi, Dreksa, Škerle, Vepřek - Bajer, Kaščák - Janotka (58. Petr), Hořava, Hubník (74. Štěpán) - Ordoš (80. Navrátil). Trenér: Psotka.
Bohemians 1905: Sňozík - Jindřišek, Cseh, Nikl, Rychlík - Štohanzl (90. Janek), Kaufman, Pávek, Šisler (52. Ibragimov), Bartek - Hartig (79. Škoda). Trenér: Hoftych.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud