Stanislav Hrabě
16. srpna 2009 • 18:55

Kincl střílel na obě branky

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Bohemians Praha všechno padá. Mužstvo nezískalo dosud ani bod, přestože se třikrát představilo doma. Proti Teplicím vedlo, ale vyrovnání přišlo hned z následujícího útoku. Kanonýr Kincl se poprvé trefil, ale vstřelil i vlastní gól.



Může se sejít více nepříznivých okolností?

Ale docela jistě. Ve 33. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen kapitán mužstva Obermajer. Při druhém inkasovaném gólu nijak na hlavičku spoluhráče nereagoval brankář Pižanowski, jenž v zápětí odstoupil pro zranění. Před ním už Dittrich, Kincl dohrával jen sebezapřením.

SLEDOVALI JSME ONLINE

„Dohodli jsem se jen na část utkání, v tomto stavu musel vydržet na celou dobu,“ vysvětlil trenér Robert Žák , proč ponechal zkušeného útočníka na hřišti až do konce.

Kincl prožil utkání zvratů. Nejprve se poprvé v ročníku trefil, vlastním gólem však vývoj střetnutí otočil. „Vidlička mě zatáhl za dres, gól neměl platit,“ upozornil na zákrok protihráče, jenž byl podle něj v rozporu s pravidly.

Mnohem více mu však ležel v žaludku vyrovnávací teplický gól. „Jsme hrozně naivní,“ zlobil se na spoluhráče. „Takhle se přece nedá hrát, dáme gól a hned dovolíme soupeři vyrovnat,“ kroutil hlavou.

Nedokázali jsme proměnit vůbec nic, litoval Žák >>>

Trenér hostujícího týmu Jiří Plíšek byl spokojený jen s výsledkem. „Před utkáním jsem se soustředili na dva úkoly: bodovat venku a zvrátit nepříznivý stav, pokud by to bylo nutné. Oba jsme splnili,“ liboval si.

Tím však výčet pozitiv skoro končí. „Obával jsem se o výhru až do konce utkání, přestože jsme hráli proti deseti,“ rozebírá. „Zahazovali jsme vyložené šance, odpovědnost hráčů byla nízká,“ kritizoval své svěřence. „Povedla se však střídání. Přišli zkušení Doležal a Verbíř, po centru prvního si vstřelil vlastní gól Kincl, Verbíř zápas uzavřel,“ zhodnotil jejich přínos.

Čtyři zápasy, nula bodů, skóre 2:10. Taková je bilance Bohemians Praha. O odvolání trenéra Žáka se mluví nahlas nejen v ochozech nespokojených fanoušků. „Zeptejte se vedení, po utkání se nic takového neřešilo,“ nechce se k této otázce kouč vyjadřovat.

SOUHRN 4. KOLA

Na Strahov nedorazilo ani tisíc diváků, pořadatelé tentokrát mrtvé duše nepřidávali. Mezi nimi se objevili i trenéři, kteří nyní nemají angažmá: Stanislav Levý a Jaroslav Šilhavý. Náhoda?

Bohemians Praha - FK Teplice 1:3 (1:1)
Branky: 28. Kincl - 29. Mareš, 68. vlastní Kincl, 89. Verbíř. Rozhodčí: Adam - Novák, Drastík. ŽK: Obermajer, Kincl - Vondrášek, Ljevakovič, Vachoušek. ČK: 33. Obermajer. Diváci: 757.
Bohemians: Pižanowski (69. Belaň) - Macháček, Obermajer, Halama, Smola (38. Lencevič) - Dittrich (64. Dobeš), Zoubek, Fenyk, Heidenreich - Wakui, Kincl. Trenér: Žák.
Teplice: Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Mareš, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický (62. Doležal) - Mahmutovič (84. Verbíř), Vondrášek (69. Hesek). Trenér: Plíšek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud