24. května 2009 • 08:00

Blbečku, řekl Urban Uhrinovi

Autor: har
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden po druhém vešli na tiskovou konferenci, ale ještě než usedli za stůl, už bylo zle. Boleslavský trenér Dušan Uhrin mladší, jehož tým podlehl Bohemians 1:2, cestou nepodal ruku kolegovi Lubošovi Urbanovi, a ten ho na oplátku vulgárně urazil.



„Ještě mi nepodávej ruku, blbečku,“ řekl hulvátsky Urban. „To nám sem nezaváděj. Trénoval jsi někde v Maďarsku,“ dodal. Uhrin na nadávku nereagoval.

Velká ligová matematika >>>

Boleslav prohrála, skončí nejlépe čtvrtá >>>

Co se vlastně stalo, že mezi oběma vzplál oheň? „V 90. minutě leží na trávníku Zoubek a pokyn kolegy zní: Nedávejte jim míč. Slyšel jsem ho na pět metrů,“ líčil Urban. „Co kdyby měl Zoubek zapadlý jazyk! Omlouvám se za to slovo, ale musel jsem reagovat. Tohle se mi nelíbí,“ doplnil.

„Za prvé bych byl rád, kdyby novináři spočítali Zoubkovi, kolikrát byl během zápasu na zemi,“ vložil se do debaty Uhrin. „Za druhé, nic mu nebylo, žádný zapadlý jazyk neměl,“ připojil.

„Ty seš doktor,“ prohodil Urban.

„Kdyby byl mrtvej, tak bychom to vrátili,“ reagoval Uhrin. „Jestli je tohle fair-play, tak tedy nevím,“ řekl směrem ke kolegovi z branže.

„My jsme vyhráli 2:1, konec,“ kontroval Urban.

Celá přestřelka se točila kolem souboje Zoubka s Rolkem, po kterém první padl na hřiště, ale hosté podnikli protiútok. Z tribuny to vypadalo, že domácí záložník opravdu filmoval. „Byl to takový boďar a Adri mě trefil blbě do žeber,“ bránil se David Zoubek. Simulováním prý nenatahoval čas. „Když mě odnesli na nosítkách, hráli jsme chvíli o deseti. Spíš jsem chtěl hrát,“ tvrdil.

„I. A třída hadr,“ uzavřel Uhrin.

Tohle se však možná ani v I. A třídě nevidí.

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud