20. března 2009 • 08:00

Dělbuch na Spartě: Byl to ON?!

Autor: Ondřej Michálek, Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dobře si prohlédněte fotku pořízenou ze záběrů kamer na fotbalovém stadionu na Letné: Z těchto míst v pondělí při zápasu Sparta – Brno (4:0) vyletěl dělbuch, který dopadl kousek od podavače míčů Jindřicha Staňka (12).



Klučina měl štěstí, už zase hraje fotbal. Pachatel ho má zatím také – běhá na svobodě. Pomozte ho dopadnout!

Muž v bílé bundě s páskem na záběru, který byl pořízen pár okamžiků poté, co byla petarda hozena, policii extrémně zajímá. „Pracovník bezpečnostní agentury označil, že jde o člověka, který čin vykonal. Ve čtvrtek byl stejný člověk podrobně přeslechnut a uvedl, že ten muž byl v prostoru, z nějž dělbuch vyletěl.



Domnívá se, že by to měl být on. To je ale na obvinění velmi málo,“ řekl Oldřich Čech z kriminální policie Prahy 7.

Jinými slovy – svědek svou výpověď změnil a z domnělého viníka je tak jen »neznámá postava v bílém«, kterou chce policie vyslechnout. „Vyzýváme, aby se osoba v bílé bundě přihlásila jako svěděk,“ dodal. Sparta v dopadení viníka, po kterém chce v případě jeho usvědčení požadovat náhradu škody, stále pevně věří.

Trest pro Spartu: zavřené sektory a pokuta >>

„Totožnost osoby, která vhodila poblíž kluka petardu, bude podle videozáznamů odhalena,“ je přesvědčen personální ředitel Jakub Otava. Na letenský klub trest dopadl už ve čtvrtek. Disciplinární komise Spartě vyměřila pokutu ve výší 250 000 korun a na tři zápasy jí zavřela tribuny za brankami - tedy místo, kde »fandí« vlajkonoši.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud