24. ledna 2009 • 13:00

Vzali Jágrovi rekord kvůli podvodu?

Autor: rau
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když už se o víkendu hraje utkání hvězd v Montrealu, rozhodli se fanoušci nejslavnějšího týmu historie udělat hokejový podvod století.



Příznivci Canadiens tak moc toužili mít v základní pětce mužstva z Východní konference jen svoje miláčky, že pirátsky zfalšovali internetové hlasování.

Utkání hvězd: show bez Crosbyho! >>

Hackeři odvedli precizní práci. Dlouho to vypadalo, že svoje poslání zvládnou na jedničku. Neférové automatické hlasování brzy "propašovalo" do zahajovací sestavy jména Price, Komisarek, Markov, Tanguay, Koivu a Kovalev – všichni z Montrealu.

"Nevím, co za tím hledáte. V Quebeku máme přes sedm milionů fanoušků, jsme hokejové město, proto takový nával hlasů," zůstal naivní majitel Canadiens George Gillet.

Mezitím však začali mobilizovat síly podezíraví fandové ostatních týmů. Pomoc hackerských programů přijali hlavně v Pittsburghu. Právě kapitán Penguins Sidney Crosby díky tomu získal největší počet hlasů v historii – 1 713 021.

Překonal tak dosavadní rekord Jaromíra Jágra, jehož v roce 2000 volilo 1 020 736 hokejových nadšenců. Ti však nemohli vyjádřit svůj názor v neomezeném internetovém hlasování. Nevídané! Všech šest základních členů celku "Východu" se v hlasování nakonec přehouplo přes číslovku milion.

Kromě hokejistů Montrealu jsou v zahajovacích formacích pouze Malkin a Crosby z Penguins. Zato v ní chybí nejlepší hráč světa Alexander Ovečkin. "To je největší ostuda. Je mi z toho zle," byl rozladěn Bruce Boudreau, kouč Washingtonu, kde ruský útočník působí.

Crosbymu nakonec bylo pirátské hlasování k ničemu. Kvůli poraněném kolenu All Stars Game vynechá, stejně jako před rokem - čtětě ZDE!

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud