1. prosince 2008 • 18:04

Baroš: pro Turky sladká Barbie

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalista Milan Baroš už se ve svém tureckém angažmá zabydlel, a tak dostal od fanoušků i přezdívku. Říkají mu totiž stále častěji Barbie, ale ne kvůli podobě jeho příjmení se slavnou panenkou.



Baroš je totiž pobavil i svými růžovými kopačkami, které fanoušci přijali s pobavením, a tak mu podle nich vymysleli přiléhavé jméno.

Baroš je jediným hráčem, jehož si v Turecku pro barevný výstřelek firma Nike vybrala. Když český fotbalista kopačky představoval, přál si v nich být "Růžovým panterem", osud a fanouškovská jízlivost tomu ale chtěly jinak. Barošovo nové přízvisko si dokonce dnes vypůjčil do titulku i nejsledovanější turecký sportovní deník Fanatik.

Čtěte také: Baroš jede: vsítil hattrick! >>>

Růžová ovšem Barošovi zřejmě přináší i štěstí. O víkendu se probudil ze šestizápasové střelecké impotence a hattrickem zlomil předposlední Hacettepe. Zároveň tím zachránil i německého kouče Michaela Skibbeho, pod nímž se podle některých zdrojů již povážlivě hýbala židle.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud