1. prosince 2008 • 11:15

Baroš jede: vsítil hattrick!

Autor: pj
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je produktivita jako hrom! Český reprezentační útočník Milan Baroš je prostě ve formě. V tureckém klubu Galatasaray Istanbul válí a střílí jeden gól za druhým. V neděli dokonce vsítil rovnou tři!



Galatasaray neměl v utkání s Hacettepe SK lehkou úlohu. Předposlední tým tabulky se totiž zhruba po půlhodině hry dostal do vedení a šokoval celý Istanbul.

Těsně před přestávkou ale Milan Baroš znovu oprášil své střelecké umění a vyrovnal. Náladu však jeho týmu nezlepšil "jen" příznivější stav, ale také dva vyloučení fotbalisté na straně Hacettepe.

I díky tomu měl istanbulský celek značnou převahu, která k otočení skóre dopomohla v 57. minutě. A to z penalty. Kdo na ni šel? Ano, Milan Baroš! Bývalý útočník Baníku Ostrava si ledovým klidem postavil míč na značku a s přehledem proměnil – 2:1.

Fanoušci Galatasaraye byli bez sebe. Radovali se. Vyvolávali Barošovo jméno. Stále to však nebylo od českého kanonýra všechno. V 72. minutě dílo dokonal. Svou třetí brankou definitivně pojistil výhru svého klubu na 3:1!

Galatasaray se díky Barošově hattricku posunul na čtvrté místo před Fenerbahce. Na lídra z Trabzonsporu ztrácí čtyři body.

Galatasaray - Hacettepe SK 3:1
Branky: 45., 57. z pen., 72. Baroš - 33. Sandro.
Více statistik na zive.deniksport.cz »

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud