25. listopadu 2008 • 12:33

Nalbandian a Del Potro? Fakt se nemusí

Autor: jj
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

To, co se mělo změnit ve slavnost argentinského tenisu, končilo jako zlý sen. Kapitán Alberto Mancini složil s brunátnou tváří funkci a na tiskové konferenci spílal domácím novinářům. Ti na něj bučeli.



David Nalbandian a Juan Martin Del Potro ani nepřišli. Spekuluje se, že tihle dva nejlepší tenisté Argentiny už se v jednom týmu nikdy neobjeví. Vždyť jejich spor málem přerostl v regulérní rvačku.

Český tenis? Připravte se na špatné časy >>>

Co se stalo? Nalbandian, jenž je vyhlášený svým arogantním chováním a ostrým jazykem, údajně v pátek večer slovně napadl Del Potra, jenž prohrál dvouhru s Lopezem a dovolil Španělům srovnat na 1:1.

Costa by měl vést Španělsko >>>

Měl jsi vynechat Turnaj mistrů a připravovat se na finále Davis Cupu, vyčítal Nalbandian 20letému krajanovi, který se ze Šanghaje vrátil po 27hodinové cestě až v pondělí ráno. Nalbandianův útok byl prý plný vulgárních slov a netýkal se jen Del Potra, nýbrž i hráčova otce, jemuž rovněž vynadal.

Nadal volal na španělskou lavičku >>>

Del Potro v sobotu večer štiplavé poznámky Nalbandianovi oplatil, když ten s Callerim prohrál debl. Ti dva by se do sebe fyzicky pustili, kdyby Calleri nezakročil a nerozdělil je od sebe. Řev to byl tak velký, že ho prý slyšeli i Španělé ve své šatně.

Španělsko vítězem Davisova poháru >>>

Při nedělním programu, ke kterému už Del Potro nenastoupil pro zranění stehna, seděli s Nalbandianem na lavičce co nejdál od sebe.
Argentinci tak neuspěli ani ve třetím finále Davis Cupu v dějinách a konflikt jejich dvou nejlepších tenistů může znamenat, že se do něj teď nemusejí dlouho probojovat.

Články odjinud


Články odjinud