24. listopadu 2008 • 12:50

Morales: Terén? Katastrofa...

Autor: Marek Bílek
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Co někomu přijde normální, jiného zaskočí. Zatímco Žižkov počítal s tím, že se s Příbramí utká na terénu s podpisem zimy, příbramský trenér Massimo Morales netušil, na čem všem se dá hrát.



„Zažil jsem fotbal v několika různých státech a všude by rozhodčí utkání v takových podmínkách zrušil,“ vyprávěl italský kouč. Když se svým týmem dorazil v neděli ráno na Žižkov a viděl zasněžený trávník, domníval se, že jeho mužstvo vážilo do Prahy zbytečnou cestu. „Myslel jsem, že se nebude hrát.“

Jenže sudí Paták o odložení duelu neuvažoval. Moralese tenhle verdikt trochu překvapil, ale snažil se mu co nejlépe přizpůsobit. Jenže jeho svěřenci duel na povrchu tvořeném kombinací sněhu a změklého trávníku nezvládli a prohráli 0:2.

PŘEČTĚTE SI:
Ščasný se dočkal první výhry›››
Souhrn 15. kola Gambrinus ligy >>>


„Ale to bych vám přál vidět, na čem jsme v sobotu trénovali, to bylo mnohem horší. Oproti tomu vypadlo dneska hřiště úplně skvěle,“ vyprávěl domácí útočník Petr Švancara. „Ti chlapi, co plochu připravovali, odvedli vynikající práci,“ dodal.

Švancarovi na rozdíl od příbramského trenéra těžký terén nijak nevadil. Útočník Žižkova dokonce přiznal, že se v podobných podmínkách cítí skvěle. „Já jsem vyrůstal na škvárách. A čím těžší terén, tím je to pro mě lepší,“ smál se.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud