18. listopadu 2008 • 17:35

Ředitel Realu: Ronalda nekoupíme!

Autor: pj
TOP VIDEA
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
Zlatá generace vozila tituly odjinud. Hrát v Praze, zvítězíme taky, věří Reichel
VŠECHNA VIDEA ZDE

V zimním přestupovém období bude Real Madrid aktivní. Do svého týmu chce zlákat prvotřídní posily. Ale nečekejte přehnané utrácení. „Přijde jeden nebo dva hráči,“ řekl sportovní ředitel klubu Predrag Mijatovič.



Real Madrid chce posílit hlavně útočnou fázi, kterou oslabilo dlouhodobé zranění holandského zabijáka Ruuda van Nistelrooije. Španělský tisk spekuluje o několika jménech. Ale zda to bude Crespo, Podolski či Vagner Love, není zcela zřejmé.

Čtěte také...
Vedení Realu trenéra Schustera podrželo »
Raúl: Trápíme se, ale zůstaňme jednotní »
Crespa zájem Realu překvapuje »
Van Nistelrooij bude chybět až devět měsíců »

Jisté je pouze to, že někdo přijde. „Nepříjemné zranění van Nistelrooije nás nutí někoho podepsat,“ potvrdil Mijatovič. A zároveň připomněl, že Real v létě nedokázal sehnat náhradu za Robinha, jenž přestoupil na poslední chvíli do Manchesteru City.

„Ofenzivního hráče prostě potřebujeme. Zatím nevíme, jestli to bude vyložený hrot nebo křídlo, ale jsem si jistý, že najdeme vhodnou posilu.“

Predrag MijatovičFoto ČTK/AP

Real se nechce do nakupování pouštět hlava nehlava. Údajně mají přijít „pouze“ dva hráči světového formátu. Navíc každý transfer pečlivě zváží. „Bude to obtížné, ale chceme koupit někoho, kdo nám pomůže na jaře i v budoucnu,“ řekl Mijatovič.

Bude to Ronaldo, o něhož vedení „bílého baletu“ usiluje několik let? „Určitě ne,“ odvětil sportovní ředitel klubu. „Ne že bychom nechtěli. Vynaložili jsme na jeho získání mnoho sil, ale Manchester United zkrátka nechce Ronalda pustit,“ vysvětlil.

Čtěte také...
Tři nejlepší hráči světa? Já, já, já, tvrdí Ronaldo »

„Takové věci se ve fotbale stávají. Nemůžeme podepsat každého hráče, kterého chceme. Jsme si ale jisti, že v lednu přivedeme jiného a stejně kvalitního fotbalistu,“ nažhavil fanoušky Mijatovič.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud