3. listopadu 2008 • 17:59

Proti Slovensku bude vyprodáno

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úterní oslavy sta let českého hokeje v pražské O2 Areně, v jejichž rámci se uskuteční přípravné utkání Česko - Slovensko a exhibiční klání českých legend tohoto sportu, bude podle všeho sledovat vyprodaná hala.



Dnes vpodvečer bylo k dispozici už jen několik desítek vstupenek.

"Na úterý jsme uvolnili asi sto lístků, které jsme měli blokované. Jinak je vyprodáno," řekla Petra Pavelková ze společnosti BPA sport marketing, partnera Českého svazu ledního hokeje (ČSLH). Několik dalších vstupenek by se podle ní mohlo dostat do prodeje i krátce před utkáním.

Česko čeká na úvod slovenský tým>>>>

Lze tak očekávat, že obnovenou premiéru trenéra Vladimíra Růžičky a návrat největší české hvězdy Jaromíra Jágra do národního týmu bude sledovat kolem 17.000 diváků. Přesný počet závisí na zaplnění klubového parta a skyboxů, do těchto prostor ale nejsou vstupenky volně k prodeji.

Hokejová reprezentace zahájila přípravu>>>

Poměrně velký počet lístků, odhadem kolem pěti tisíc, se do prodeje vůbec nedostal. Vzhledem k tomu, že jde o akci připomínající sto let českého hokeje, pozval ČSLH například zástupce krajských organizací, děti z dětských domovů, s kterými dlouhodobě spolupracuje, a dostanou je i mladí hokejisté účastnící se úterního turnaje v minihokeji třetích tříd.

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud