26. října 2008 • 17:16

Poražený Csaplár: Hráči jsou dole

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kladenský trenér Martin Hřídel byl na tiskové konferenci po výhře nad Žižkovem samý úsměv. "Náš tým šel za vítězství s mnohem větší vervou, měli jsme větší hlad po vítězství." Kladno v záchranářské bitvě zvítězilo 1:0.



"Podařilo se nám přehrát soupeře především ve středu hřiště, protože jsme reagovali správně na poslední zápasy Žižkova, kdy se jim stávalo totéž. Je to pro nás dobrý odrazový můstek pro další těžké zápasy," prohlásil Hřídel.

Napjatou atmosféru v žižkovském týmu bezprostředně po konci zápasu potvrzoval křik, který se ozýval z hostující kabiny. "Dneska jsem dokonce nedodržel pravidlo, že do kabiny okamžitě nechodím.

Kladno vydolovalo tři body proti Žižkovu>>>


Bylo nutné si ale některé věci vyříkat okamžitě, mužstvo jsem totiž dnes nepoznával," netajil se Josef Csaplár obrovským zklamáním, který mu výkon jeho týmu přinesl.

Bylo to podle něj nejhorší představení mužstva po jeho příchodu, ale důvody totálního kolapsu najít neuměl. "Nedostali jsme se skoro do šestnáctky, chyběla nám agresivita, nemůžu být spokojen s ničím. Přitom pokyny na dnešní zápas nebyly jiné, než v předchozích zápasech, kdy jsme soupeře alespoň přehrát dokázali," zlobil se Csaplár.

Souhrn kola>>>

Nechtěl okamžitě řešit, jaký dopad bude mít výkon na případné sankce. "Hráči sami jsou dole, protože dobře vědí, že jim to nešlo pod jedním trenérem a ani pod jiným se nic nelepší.

Pak i je samotné asi napadne, že příčina bude jinde," naznačil trenér, že někteří hráči boj o záchranu nezvládají. "Někdo na tyto vypjaté zápasy má, jiný ne, takový je fotbal," dodal kouč, ale konkrétní hráče nejmenoval.

Střelec vítězného gólu Lukáš Zoubele běžel okamžitě po přesné trefě k lavičce náhradníků, kde si dosyta užíval radosti z prvního gólu v nejvyšší soutěži s realizačním týmem.

"Už ráno jsem trenérovi slíbil, že vstřelím svůj první gól, a tak jsem z toho měl samozřejmě velkou radost. Je to pro nás obrovská úleva, utekli jsme z posledního místa, bude to pro nás ohromná motivace v dalších zápasech," užíval si šťastné chvíle dvaadvacetiletý záložník.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud