14. října 2009 • 04:00

Blesk motivuje San Marino: Vyhrajte a máte milion!

Autor: Blesk Ondřej Michálek, Blesk Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořád žije šance, že se čeští fotbalisté kvalifikují do baráže o mistrovství světa, a je třeba jí jít naproti. Blesk nabízí příspěvek k tomu, aby poslední den kvalifikace byl šťastný: Odměnu milion korun Sanmariňanům za výhru nad Slovinskem!



Jen oni totiž mohou pomoci Česku. Pokud oberou Slovinsko (remizují, nebo zvítězí), svěřence Ivana Haška posune případná výhra nad Severními Iry (dnes 20:30, Eden, TV Nova) do baráže o MS.

Hráči i trenér San Marina si hlavní roli v závěru kvalifikace užívají. „Je to určitě zajímavá nabídka. Řeknu vám, že se snažíme vyhrát vždycky, ale takovou motivaci nám ještě nikdo nikdy nenabídl,“ řekl trenér San Marina na milionový bonus od Blesku.

ČTĚTE TAKÉ:
Přijďte na zápas, prosí fanoušky Hašek »

Kouč San Marina: Budeme se snažit. Jako vždycky »

„Každopádně jsme rádi, že máme v rukou tak významnou věc, jako je obsazení postupových míst ve skupině, a náš zápas bude díky tomu extrémně sledovaný. Je to něco mimořádného a jsme za tu šanci rádi,“ dodal.

Hráči San Marina - na snímku Simone Bacciocchi (vlevo) a Matteo Andreini - umí hrát pěkně tvrdě. Na domácí půdě to pocítil i Milan Baroš Hráči San Marina - na snímku Simone Bacciocchi (vlevo) a Matteo Andreini - umí hrát pěkně tvrdě. Na domácí půdě to pocítil i Milan BarošFoto Michal Beránek (Sport)


Ministát uvnitř Itálie ještě nikdy nedokázal v kvalifikaci zvítězit, remízu už však dokázal uhrát třeba i s Turky (0:0 v roce 1993) nebo v Lotyšsku (1:1 v roce 2001).

„Zvítězit se nám ještě nepodařilo, ale někdy to musí být poprvé. I když proti Slovinsku to bude moc těžké, nic neslibuju,“ usmál se kouč.

Blesk vypisuje prémii jen za výhru San Marina, protože když v sobotu stačil nerozhodný výsledek Slovákům, zaobírali se tou možností tak dlouho, až se Slovinci nakonec prohráli…

ČTĚTE TAKÉ:
Vyhrajte! Česku jde stále o hodně »
Petr Čech: Po San Marinu pátrat nebudu »

Nabídek různých odměn z Česka prý dorazilo do San Marina více. „Víme o té na mnoho litrů piva pro každého z nás, celkem by to vydalo na roční spotřebu v celém San Marinu,“ poznamenal pobaveně trenér.

„Ale vaše nabídka je opravdu zajímavá, vždyť moji hráči jsou až na čtyři výjimky amatéři a za fotbal neberou žádné peníze.“

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud