21. ledna 2010 • 11:00

VIDEO: Bobistka nechtěně ukázala světu zadek

Autor: pla
Vstoupit do diskuse
19
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pekelně se soustředila, aby nepokazila start. Několikrát se protáhla, zapérovala v kolenou, dřepla si. A pak se britské bobistce Gillian Cookeové stalo něco, na co nezapomene do konce života. Přímo před kamerou jí praskla kombinéza tak zlomyslně, že celému světu ukázala v přímém přenosu svůj zadek.



477461:gallery:true:true

Cookeová je loňská mistryně světa, jedna z velkých britských nadějí na olympiádu ve Vancouveru. Ale i kdyby v Kanadě získala zlatou medaili, nemohla by být populárnější než teď. Těsně poté, co ji zradila spandexová kombinéza před startem do závodu ve Svatém Mořici.

Ke startu, připravit, pozor...
Ke startu, připravit, pozor...

Takový trapas! Televizní diváci jen zalapali po dechu. Už si zvykli, že při bobových závodech jsou křivky ženských těl díky přiléhavým kombinézám dobře patrné. Ale tohle tady ještě nebylo. Na půl metru před kamerou zasvítily z modré kombinézy dvě půlky a taky černá tanga, která si Cookeová na závod vzala.

 

Rozhodčí stojící hned vedle kamery těžko přemáhal smích. Ve tváři celý červený, decentně odvrátil zrak. Ale dělat, že se nic nestalo? To prostě nešlo.

Cookeová se každopádně zachovala víc než statečně. Přestože její oděv v tu chvíli víc než sportovní kombinézu připomínal hábit šantánové tanečnice, neodběhla nikam do zákulisí a svou parťačku Nicolu Minichiellovou neopustila. „Oblečená neoblečená“ vyjela na trať, i když jí bylo v bobu určitě chladněji než obvykle. A dojela na solidním 7. místě.

Schválně: Předvede něco podobného i na olympiádě ve Vancouveru?

Vstoupit do diskuse
19
Články odjinud


Články odjinud