21. prosince 2009 • 10:20

ANKETA: Tohle je vaše mužstvo!

Autor: spo, zej
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

V brance Tomáš Vokoun, v obraně jako šéf Tomáš Kaberle, v útoku Jaromír Jágr. To jsou základní pilíře hokejové sestavy pro únorový olympijský turnaj ve Vancouveru, kterou jste dali dohromady vy, čtenáři deníku Sport a diváci televize Nova.



Velká anketa je tedy u konce, tým vytvořený fanoušky je na světě!

Čtrnáct dnů jste mohli vybírat, jaké reprezentanty si přejete. Nejdříve jste určili gólmany s obránci, v minulém týdnu to byli útočníci. Takže teď je třiadvacítka vyvolených kompletní.

Pro své oblíbence jste mohli hlasovat prostřednictvím našich stránek www.deniksport.cz, na serveru www.tn.cz i prostřednictvím SMS. Hlasování útočníků se uzavřelo včera v poledne.

Hlasování Deniksport.cz: Vybírali jste brankáře, obránce a útočníky »

A i když na webu www.deniksport.cz zvítězil Patrik Eliáš, přidané hlasy fanoušků z televize Nova nakonec na trůn katapultovaly Jaromíra Jágra! Olympijský šampion z Nagana nakonec zvítězil o 61 hlasů.

On jich získal 9903, Eliáš 9842. Byl to tedy boj! Pro Jágra zřejmě rozhodlo i to, že ho hokejoví fanoušci mohli o víkendu vidět přímo v akci na turnaji v Moskvě, na němž znovu ukázal svou extratřídu. Proto mu na poslední chvíli posílali hlasy.

Jágr se tedy stal absolutním vítězem, žádný jiný hráč tolik hlasů neukořistil. Což se dalo čekat, právě hvězda s číslem 68 je největší hokejový klenot.

Anketa se setkala s velkým zájmem, je vidět, že čeští fanoušci hokejem opravdu žijí. A prokázali jste i velký cit, vámi složená sestava vypadá opravdu silně!

Na dolní části stránky se tedy můžete podívat, jaký výběr si přejete vy, čtenáři. Podle očekávání byste do branky postavili Vokouna, v obraně jsou všechna defenzivní esa z NHL, ani v útoku se neobjevilo žádné „extra“ překvapení.

Vybrali jste i čtyři evropské zástupce – Jágra, Hudlera, Čajánka a Červenku. Útoky jsme seřadili přesně podle vašich hlasů. Takže první tři hráči tvoří první formaci, další tři druhou a tak dále... Pouze jsme v rámci jedné formace prohodili hráče tak, aby se objevovali na svých typických pozicích.

A co na to říká kouč Vladimír Růžička? Těšte se na zítřejší vydání, v němž reprezentační trenér vaši sestavu okomentuje! A třeba bude pro něj i inspirací, i když dopředu charismatický kouč avizoval: „Na názor čtenářů se těším, i když si ale potom sestavu udělám podle sebe. Budu to já, kdo ponese hlavní zodpovědnost.“

O tom, kdo opravdu v únoru do Vancouveru odletí, bude jasno třicátého prosince, kdy musí Růžička zveřejnit nominaci. To se dozvíte, jak jste se trefili. Každopádně vám děkujeme, že jste se do ankety zapojili!

VYBRALI JSTE TÝM PRO VANCOUVER
BRANKÁŘI
TOMÁŠ VOKOUN (Florida) - 8095 HLASŮ
ONDŘEJ PAVELEC (Atlanta) - 6945 HLASŮ
JAKUB ŠTĚPÁNEK (Vítkovice) - 4697 HLASŮ
OBRÁNCI
TOMÁŠ KABERLE (Toronto) - 7904 HLASŮ
MAREK ŽIDLICKÝ (Minnesota) - 7874 HLASŮ
PAVEL KUBINA (Atlanta) - 6552 HLASŮ
ROMAN HAMRLÍK (Montreal) - 5207 HLASŮ
FILIP KUBA (Ottawa) - 4597 HLASŮ
ZBYNĚK MICHÁLEK (Phoenix) - 4252 HLASŮ
JAROSLAV ŠPAČEK (Montreal) - 4200 HLASŮ
ÚTOČNÍCI
1. útok
JAROMÍR JÁGR (Omsk) - 9903 HLASŮ
PATRIK ELIÁŠ (New Jersey) - 9842 HLASŮ
MARTIN HAVLÁT (Minnesota) - 8362 HLASŮ
2. útok
TOMÁŠ PLEKANEC (Montreal) - 8182 HLASŮ
VÁCLAV PROSPAL (NY Rangers) - 7599 HLASŮ
JIŘÍ HUDLER (Dynamo Moskva) - 8005 HLASŮ
3. útok
MILAN HEJDUK (Colorado) - 7143 HLASŮ
PETR ČAJÁNEK (Petrohrad) - 7226 HLASŮ
MARTIN ERAT (Nashville) - 7252 HLASŮ
4. útok
MILAN MICHÁLEK (Ottawa) - 6894 HLASŮ
DAVID KREJČÍ (Boston) - 6115 HLASŮ
ROMAN ČERVENKA (Slavia) - 6489 HLASŮ
13. útočník
ALEŠ KOTALÍK (NY Rangers) - 5207 HLASŮ
Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud