24. července 2010 • 10:21

Ženáč Radek Stěpánek: Vracím se na kurty

Autor: Pavel Krejča (Blesk), Alena Němečková
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
Sparta jim dodala sílu. Moták: Každý má svou roli, ještě mi to nedochází
VŠECHNA VIDEA ZDE

Koleno drží, únavový syndrom je definitivně pryč. Tenista Radek Štěpánek (31) proto po zdravotních trablech, které ho trápily od března, hlásí: „Vracím se
na kurty!“ Už příští neděli vstoupí do turnaje ve Washingtonu, kde mu na tribuně bude fandit i čerstvá manželka Nicole Štěpánková (za svobodna Vaidišová, 21)!



Blesk.cz

Bývalou sedmou hráčku světa si Štěpánek vzal 17. července v katedrále sv. Víta na Pražském hradě. Po veselce, na níž byli hokejista Jaromír Jágr či fotbalový brankář Petr Čech (zato chyběl Štěpánkův tenisový parťák Tomáš Berdych), odcestovali novomanželé na krátké líbánky do Řecka.

„Svatba je jeden z největších kroků, které mohou člověka za život potkat. Vítězství v žádném turnaji to nepřekoná. Bylo to super,“ řekl Blesku daviscupový reprezen-
tant.

Svatební cesta trvala jen čtyři dny. Radek se totiž nemůže dočkat comebacku na kurty a již včera odletěl trénovat do Ameriky, kde by měl od 1. srpna hrát turnaj.

„Až mi skončí sezona, s Nicole si opravdové líbánky pořádně užijeme,“ nastínil v současnosti devětadvacátý tevětadvacátý tenista planety, který byl před čtyřmi lety dokonce ce na osmém místě žebříčku.

A návrat do první desítky je také jeho cíl. Těžkou cestu začíná právě ve Washingtonu. „Hrozně se na to už těším, pojede tam se mnou totiž i Nicole,“ prozradil.

Bude s mladou paní pracovat i na dětech? „Zatím tomu necháváme volný průběh, vždyť jsme měli teprve svatbu,“ smál se.

Novomanželské políbení.
Novomanželské políbení.


Vstoupit do diskuse
2

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud