30. dubna 2009 • 16:05

Nicole, ale tohle není Radek!

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO, FOTOGALERIE - Něžné dotyky, vášnivé pohledy, salvy smíchu… Nicole Vaidišová (20) si po příletu na tenisový turnaj do Říma užívala chvilku volna plnými doušky. Jaký šok. Jejím společníkem nebyl přítel Radek Štěpánek (30)!



Laškoval s ní neznámý blondýn. Znamená to, že se Radek s Nicole rozešli? Nebo je v tom nevěra!?

Otázkou také je, kdo je ten mladík na snímku? „Slyšel jsem, že má Nicole nového sparingpartnera. Jde prý o Čecha,“ prozradil Blesku muž znalý tenisového prostředí.

VIDEO - krásná Nicole



Záhada. Pokud jde o českého tenisového trenéra, jak to, že ho nikdo nezná. Vaidišová zažívá velkou herní krizi (byla 7. na žebříčku, teď je 59.).

Nedávno vyměnila trenéra, když Brita Felgateho vystřídal její nevlastní otec a kouč, který ji dovedl do světa velkého tenisu, Aleš Kodat. Podle fotografi í z římského letiště se zdá, že si Nicole našla náhradu i v posteli.

Radek určitě nebude nadšený, až uvidí, jak jeho o jedenáct let mladší přítelkyně vrká s tréninkovým spoluhráčem. Štěpánek si to hned s Nicole bude moct vyříkat.

V Římě totiž již do mužského turnaje vstoupil a na úvod si poradil s Francouzem Serrou (7:6, 4:6, 7:5). Pro Vaidišovou akce začíná až v pondělí.

Nicole Vaidišová s Radkem Štěpánkem
Nicole Vaidišová s Radkem Štěpánkem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud