21. dubna 2010 • 18:00

Šafářová: Tomáše bych porazila, kdyby hrál levačkou

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česko teď nemá lepší tenistku. Právě Lucie Šafářová povede jako lídr fedcupový tým ve víkendovém semifinále proti Itálii. Ve čtvrtečním online rozhovoru pro deniksport.cz čtenářům přiznala, že v ženské obdobě Davis Cupu myslí na velký úspěch. „Doufám, že dojdeme nejvýš, jak to vůbec jde. Ale cesta je trnitá,“ řekla 23letá tenistka.



Bylo před čtvrtečním polednem, když se Lucie Šafářová uvelebila v římském hotelovém pokoji a udělala si čas pro čtenáře deniksport.cz. Do začátku velkého boje o fedcupového finále chyběly v tu chvíli jen dva dny.

Šafářová se přes skype rozpovídala o svých ambicích, oblíbeném povrchu, nebo i vztahu s tenistou Tomášem Berdychem. „Jestli bych ho porazila?“ zasnila se. „Pokud by hrál levou rukou, možná bych si věřila.“

Zápasy svého milého prý prožívá daleko hůř než vlastní. Přesto jí hodně baví se čas od času proměnit z hlavního aktéra ve fanouška a povzbuzovat Berdycha na tribuně. O víkendu to bude přesně naopak – nejlepší český hráč bude krajankám fandit v ochozech římského stadionu.

Šafářová s Berdychem spolu chodí už dlouho, brát se ale ještě nehodlají. I na to se čtenáři ptali. „Letos už je přece svatebně přeplněno,“ zažertovala Šafářová v narážce na letní vdavky Nicole Vaidišové s Radkem Štěpánkem.

Na rozdíl od Vaidišové, jejíž tenisový konec nechtěla komentovat, se Šafářová chystá zaútočit na první světovou desítku. Zatím ji patří v žebříčku 38. místo, s tím se však nemíní spokojit.

„Mou snahou je proniknout do Top ten,“ připustila. „I letos v Paříži jsem si ověřila, že nejlepší můžu přehrávat. Pracuju na tom, abych se jednou do desítky dostala.“

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud