9. prosince 2009 • 20:00

Štěpánek má potíže. Ale léčí ho láska k Nicole

Autor: Blesk Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Zřejmě ten nejlepší způsob, jak vyhnat z hlavy krutou porážku ve fi nále Davis Cupu se Španělskem ( 0:5), našel český tenista Radek Štěpánek (31).



Blesk.cz

Rozbolavělou duši léčil v náruči své milované Nicole Vaidišové (20). S ní nemyslí ani na tenis ani na trable s odebraným řidičákem.

Čtěte více:
Hrozí Štěpánkovi za jízdu bez řidičáku kriminál? »
Už zase řídí... Záhada Štěpánkova řidičáku »

Už v neděli po skončení daviscupové bitvy v Barceloně se Štěpánek těšil, jak si odpočine. „Čekají mě dva dny volna. Raketu do ruky nevezmu. Budu si chtít užít svou rodinu a nejbližší,“ plánoval si. A jak řekl, tak učinil!

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová
Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová

Celé pondělí se téměř nehnul od své lásky Nicole, která mu v barcelonské hale Sant Jordi od pátku do neděle marně mačkala palce na tribuně. Po návratu ze Španělska si ji Radek nastěhoval k sobě do pražského bytu.


Odtud předevčírem vyrazili na romantickou večeři do centra Prahy. Pod rozsvíceným Karlovým mostem v restauraci na Kampě nevěděli o světě, všímali si jenom sami sebe.

Zamilované pohledy střídaly něžné dotyky, co chvíli se nad stolem nahnuli proti sobě a vášnivě se líbali. Bylo vidět, že v poslední době, kdy Radek trénoval na Davis Cup, na sebe neměli moc času.

Radek Štěpánek vysílá k Nicole láskyplné pohledyFoto Blesk David Malík, Jiří Hadač

A znovu se potvrdilo, jak je Štěpánek vtipný společník. Nicole, která nedávno překvapila Radka kaštanovým přelivem vlasů, bavil až skoro do jedné v noci.

Nebýt zavírací doby, možná by spolu u stolku na břehu Vltavy seděli ještě déle. Pak sedli na taxi a vyrazili k domovu. Krásně započatý večer ještě jistě zdaleka nekončil...

 

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud