25. listopadu 2009 • 12:02

Štěpánek chystá revoluční převlek: Bude toreador?

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Slovácko - Sparta: Kuchta utekl do sóla a přeloboval Fryštáka. Senzační gól, 0:1
SESTŘIH: Teplice - Liberec 2:0. Rozhodl Fila, strach o Kulenoviče
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už na sebe při zápase navlékl dres hokejového rozhodčího, vojenské maskáče i českou vlajku. Na finále Davis Cupu proti Španělsku ( 4. – 6. prosince v Barceloně) však chystá showman Radek Štěpánek (30) něco extra.



„Co to bude? To ze mě nedostanete. Ale bude to pecka!“ vzkázal český tenisový hrdina z Floridy, kde se chystá na vrchol kariéry. Zkrotí snad Štěpánek španělské býky v převleku toreadora?!

Hodilo by se to. Vždyť býčí zápasy na život a na smrt ke Španělsku neodmyslitelně patří. A mají s Davis Cupem leccos podobného. Stejně jako v koridě si bude Štěpánek k boji losovat dva býky-soupeře (pravděpodobně Nadala a Verdaska).

Další vítězství v deblu.
Další vítězství v deblu.

O krk sice nepůjde, krev snad také nepoteče, ale jak sám Radek říká: „Kvůli salátové míse obětuji všechno.“ Proto také odjel na Floridu, kde se pod vedením trenéra Petra Kordy tvrdě připravuje. „Ráno v 7 hodin vstávám. Za den jsem dvakrát na kurtu, do toho ještě pracuji na fyzické kondici a každý večer mě čeká rehabilitace,“ nastínil.

„Přeci jen se musím připravit na ty španělské antukové radovánky,“ žertoval přítel Nicole Vaidišové. Možná ani na blonďatou divu v současnosti nemá čas. Mats Wilander, švédská legenda bílého sportu, o víkendu v Praze o Štěpánkovi prohlásil, že je geniálním tenistou díky svému stylu servis- volej.

Radek Štěpánek na Federera nestačilFoto ČTK

I současně nejlepší hráč světa Roger Federer by se prý od něj mohl učit. „To člověka potěší, ale hrát tímhle způsobem na antuce, by byla sebevražda,“ uvedl v současnosti 12. hráč světa. Doufejme, že Štěpánek vymyslí, co na Španěly bude platit, a stane se z něj matador – tedy muž, který v aréně býkovi zasazuje poslední ránu…

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud