25. srpna 2009 • 09:47

Milenka Navrátilové má tragickou minulost. Umřel jí syn i přítel

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krásná, chytrá a bohatá. Zdá se, že Martina Navrátilová udělala s Julií Lemigovou terno! Jenže možná by si měla dávat pozor. Její nová milenka má za sebou minulost prošpikovanou tragickými událostmi!



V roce 1999 Lemigová porodila francouzskému bankéři Eduardu Sternovi (který kvůli ní opustil manželku) syna Maxmiliána, který však v březnu následujícího roku umírá na vnitřní zranění, způsobené otřesem v 5 měsících.

Navrátilová má novou lásku. Poslední sovětskou miss! »

Ke smrti syna došlo jen několik dnů poté, co si Julia Lemigova (která od svých 19 let žije v Paříži) najala novou bulharskou chůvu. Ta po incidentu zmizela neznámo kam. Případ byl nakonec v roce 2002 odložen.

Julia Lemigová
Julia Lemigová

V roce 2004 se Lemigové ozývá nová Steinova milenka Cécile Brossard. Tvrdí, že má informace o smrti jejího syna. Lemigova se domnívá, že Cécile kvůli tomu vydírá právě jejího exmilence Sterna.

Bankéř Edouard Stern je v roce 2005 nalezen zastřelený ve svém domě v Ženevě. Měl na sobě latexový obleček a úmrtí nejspíš předcházely sadomasochistické hrátky. K vraždě se přiznává jeho milenka Cecile Brossard.

Vstoupit do diskuse
8
Články odjinud


Články odjinud