17. srpna 2009 • 11:48

Boltův mejdan: s náručí hamburgerů se dobýval na české atlety

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Už se chystal hodinu po půlnoci ulehnout do postele, když českého oštěpaře Vítězslava Veselého v hotelovém pokoji na mistrovství světa v Berlíně vyrušilo klepání na dveře. Navzdory pokročilé hodině šel otevřít. "A tam stál Usain Bolt," prohlásil Veselý.



Nejlepší sprinter světa, který uchvátil v neděli večer na Olympijském stadionu rekordní stovkou za 9,58 sekundy, poctil svěřence světového rekordmana v hodu oštěpem Jana Železného nečekanou a nechtěnou návštěvou.

veselý veselýFoto Sport


V pátém patře velkého hotelu Berlin se totiž ztratil."Klepal na víc dveří, tak jsem se rozhodl otevřít," uvedl Veselý. "Divil se, že tam není jamajský tým," řekl dnes český oštěpař novinářům. "Možná, kdyby nerozsvítil, Bolt by nepoznal, že tam nejsou Jamajčané," poznamenala s úsměvem překážkářka Lucie Škrobáková.

VIDEO: Bolt v neděli v Berlíně překonal svůj vlastní rekord - 9:58!

Jamajčan měl plné ruce krabic od hamburgerů z fast foodu a dobýval se i do pokoje vedle Veselého. "Říkal jsem mu, že když vydrží, tak Zuzka Hejnová bude ráda, když ho uvidí," popisoval Veselý kuriózní noční situaci. Česká překážkářka však už spala a o setkání se sprinterským fenoménem přišla.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud