25. června 2009 • 03:00

Expřítelkyně Navrátilové: Vyhodila mě na ulici

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Tenisová legenda Martina Navrátilová se soudí o miliony liber se svou bývalou přítelkyní Toni Laytonovou. Šestapadesátiletá Laytonová požaduje podíl z peněz, které česká rodačka nabyla během doby trvání jejich vztahu!



A důvod? Laytonová údajně utrpěla značnou fyzickou i psychickou újmu potom, co ji před rokem dala devítinásobná wimbledonská vítězka kopačky.

"Martina mě zničila. Bez jakéhokoliv varování mě odkopla. Můj svět se zhroutil. Vyhodila mě na ulici. Nezůstalo mi nic než oblečení, které jsem měla na sobě," popisuje svůj těžký úděl Laytonová.

Podle právníka zhrzené expřítelkyně Navrátilové se obě strany před neoficiálním sňatkem v roce 2000 v Hampshire dohodly na tom, že si veškeré příjmy z nadací a dalších příjmů budou v případě rozchodu dělit rovným dílem.

Martina NavrátilováFoto anc

Dle soudního spisu je předmětem sporu především luxusní Mercedes Benz, dva vozy značky Land Rovers, džíp, motorový člun, dva skútry a další dva terénní vozy.

A to není vše! Navrátilová údajně odmítá vrátit své bývalé přítelkyni celou řadu dárků, mezi kterými jsou drahé šperky, kolo, keramické nádoby a dokonce tři zbraně zahrnující dvě pušky a jednu pistoli. Opravdu slušná sbírka, co říkáte?
Jaké byly začátky vztahu?


Vztah začal v roce 2000, když Toni byla navštívit v New Hampshire své přátelé a právě zde se potkala s tenisovou legendou. Mezi oběma ženami přeskočila jiskra a zbytek byl již jen záležitostí času.

"Pamatuji si i na náš první polibek. Martina mi nabídla pozvání na pomerančový džus. Pak začala plakat a vzpomínala na svou babičku a že to byl člověk, kterého moc milovala," prozrazuje věci ze soukromí Laytonová.

"Políbila jsem ji na tvář, a pak se to stalo. Všechno kolem nás přestalo existovat, vnímaly jsme jen sami sebe. O měsíc později jsme se v New Hampshire vzaly. Jednalo se o neoficiální sňatek," přiznává další pikantnosti expřítelkyně Navrátilové.

Laytonová je v pořadí druhou dlouhodobou známostí české rodačky. Tou první byla Judy Nelsonová, která stála po jejím boku od roku 1991 dlouhých sedm let.

Nelsonová kvůli své české přítelkyni opustila manžela a dva syny. Po rozchodu s Navrátilovou však nouzí určitě netrpěla. Odnesla si totiž slušnou sumičku 7,5 milionů dolarů.

Chci jen spravedlnost, říká Laytonová

"Rozchod a Martinou byl velmi emotivní. Cítila jsem se opuštěná, zničená. Osm let života se vypařilo do neznáma. Stále trpím nočními můrami. Nevěřím, že to někdy překonám. Jediné, co jsem chtěla, byla spravedlnost. Spravedlnost za všechny ty ztracené roky," popisuje vztah s Navrátilovou Laytonová.

355977:gallery:true:true

Během vztahu s Laytonovou si pár v roce 2003 pořídil dům v hodnotě dvou milionů dolarů v Nokomisu, ke kterému přibyl o chvíli později další za 1,5 milionu.

Laytonová má však ve sporu se svojí slavnou přítelkyní dost těžkou pozici, protože floridské úřady nepovolují manželství osob stejného pohlaví. To dává Navrátilové reálnou šanci, jak se vyhnout vyplacení mnohamilionové částky své bývalé partnerce.

"Kdybych byla muž, ať již by se jednalo o manželství či ne, měla bych právo na podíl z majetku, který jsme během našeho vztahu získaly. Ale protože jsem žena, těžko se svého práva dovolávám. Nemůžu dělat nic," dodává Laytonová.

Laytonová také bojuje za získání 20-ti akrového pozemku, na kterém se starala s Navrátilovou o opuštěná zvířata. Česká rodačka se podle slov své exmanželky snaží pozemek prodat. "Je jí úplně jedno, co s těmi zvířaty bude," říká Laytonová.

Navrátilová se v současné době věnuje komentátorské činnosti, nezříká se ani účasti v řadě pořadů. Asi nejvíce diváky zaujala reality schow odehrávající se v australském vnitrozemí, během které si bývalá tenistka získala velkou popularitu.

Jak si však povede v reálném životě? Tohle už není legrace, Martino!

Martina Navrátilová
Martina Navrátilová

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud