5. června 2009 • 13:00

Kurnikovová se zapotí s Jágrem

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozor, pozor, přijíždí nejpřeceňovanější hráčka tenisové historie Anna Kurnikova. Ruská manekýna se statusem celebrita přijala pozvání do Prostějova, kde sehraje dvě exhibice. Jednu dokonce po boku hokejové superstar Jaromíra Jágra a expremiéra Mirka Topolánka!



Blonďatá Anna Kurnikova hýbe sportovním světem, ačkoliv na kurtu se coby profesionálka naposledy objevila před šesti lety. Její aktivní kariéra skončila kvůli vleklým problémům se zády.

Kurnikovová a její exkluzivní pozadí
Kurnikovová a její exkluzivní pozadí


Bývalá juniorská světová jednička, která v neděli oslaví osmadvacáté narozeniny, před sebou měla zářivé časy. Sportu ale nikdy nevěnovala tolik píle, kolik bylo třeba.

Ačkoliv společně s Martinou Hingis tvořila téměř dokonalý tenisový pár a společně se vyhouply na vrchol doublového žebříčku, přestala ji dřina na dvorci bavit. I proto, že mezi dospělými nikdy nedosáhla turnajové trofeje.

ESPN.com tenistku, která se nyní čile věnuje charitě, dokonce vyhlásil nejpřeceňovanější sportovní hvězdou historie. To ale nic neznamenalo pro různé světové fi rmy. Jen za reklamu pro fi rmy Adidas, Omega, Licos si ročně přišla na cifru přesahující 10 milionů dolarů (cca čtvrt miliardy korun).

To je ostrý kontrast proti 3,5 milionu (cca 80 milionů korun), které vydělala tenisem. Teď je Kurnikova mediální tváří módní značky K-Swiss. Je z ní módní ikona.

Vždyť zdobila titulní strany plavkové edice Sport Illustrated a magazínů pro pány FHM či Maxim. Do Česka se na pozvání TK Plus vrací po jedenácti letech.

V Prostějově bude ozdobou, kterou doplní tenisová superstar Jaromír Jágr či Mirek Topolánek, který svoji účast včera potvrdil na Frekvenci 1. „Ale já to potvrdit nemůžu. Nic není stoprocentní,“ zůstal tajemný mluvčí TK Plus David Lenz.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud